Anket:  EU4 - Grand Multiplayer: 1. Hafta Görüş Anketi (Nisan 2023)
Sweden.png

1- Sizce geçtiğimiz haftanın öne çıkan olayı neydi?
     Tabi ki benim Danimarkalılara karşı haklı olan mücadelemi 5 vs 1 atıp kazanmam. Ben oynadım diye söylemiyorum benim bile gözlerim yaşardı.
2- Sizce geçtiğimiz haftanın öne çıkan ülkesi hangisiydi?

Memlük sürpriz olmuş ama uzun vadede Moskova'nın rakipsiz olduğunu düşünüyorum.
3- Kendi ülkeniz adına konuşacak olursanız, başarıya ulaştırdığınız veya ulaştıramadığınız hedefleriniz nedir?

Oynun başındaki hiçbir hedefime istediğim gibi ulaşmadım. Danimarkanın 4 müttefiği olması işlerimi çok zorlaştırdı. Ama iflas ettikten sonra toplandı gibi ve bunu beklemiyordum.
4- Sizce bölgenizdeki en büyük tehdit hangi ülke?

Açıkçası Polonlar çok sabırsız oynadılar, iki kutuplu bir strateji izlemek istediğim bölge tek bir büyük güce kaldı. Bu yüzden Moskova artık süper güç olduğu için onu bir tehdit olarak göremiyorum bile. Brandenburg ile anlaşamazsak en büyük tehdit o.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
EU4 - Grand Multiplayer: 1. Hafta Görüş Anketi (Nisan 2023) - Yazar: clnn - 11-05-2023, 00:49

Konuyu Okuyanlar:

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.