[MP] HoI4 - Roleplay Multiplayer: Mayıs 2023
aaa.png

Açık Mektup :İngiltere kralı Edward'dan Osmanlı sultanı Abdülmecid'e @Onur34 ;

Son gelişmeler sebebiyle bu mektubu size yazıyorum. Sözde demokrat ve komünistlerin İngiliz karşıtı siyaseti bazı monarşist güçlerin aklını çeldi. Teşkîlât-ı Mahsûsa'nın en güçlü istihbarat teşkilatları arasında yer aldığı herkes tarafından bilinir, bu sebeple İngiltere'nin gücü ile ne malum devletlerin ne de tüm dünyanın baş edemeyeceğini en iyi siz bilirsiniz. Ayrıca en büyük arzularınızdan bazılarının Kafkaslardaki ırkdaşlarınızı SSCB zulmünden kurtarmak, Hazar'ı Türk gölü haline getirmek ve diğer Orta Asya Türk devletlerinin bağımsızlığını sağlamak olduğunu biliyoruz. Bu saydıklarımı İngiltere olmadan yapamayacağınızı da siz biliyorsunuz. Olur da yaptığımız onca iyiliği yok sayıp bu acınası İngiliz karşıtı ittifaka katılırsanız, Almanya'ya gösterdiğim merhameti size göstermem. Sizin ne kadar usta bir siyasetçi olduğunuzu da biliyorum, kazanamayacağınız savaşa girmeyin. İstanbul ve Londra da yaptığımız görüşmelerden sizin deyiminizle "lafını esirgemeyen" biri olduğumu bilirsiniz, o nedenle size bu kadar açık bir şekilde yazıyorum. En hızlı şekilde cevabınızı bekliyorum ve cevabınızı sizin de gazeteler aracılığıyla açık mektup olarak yollamanızı rica ediyorum. Böylece bazı devletlerin aklını başına toplayacağını umuyorum. Esen kalın.
[+] 1 üye Athule nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
HoI4 - Roleplay Multiplayer: Mayıs 2023 - Yazar: Noir - 01-06-2023, 16:20
HoI4 - Roleplay Multiplayer: Mayıs 2023 - Yazar: Noir - 10-06-2023, 01:32
HoI4 - Roleplay Multiplayer: Mayıs 2023 - Yazar: Athule - 10-06-2023, 17:16

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.