[MP] HoI4 - Roleplay Multiplayer: Mayıs 2023
lk51xykzxbt51.png?width=156&format=png&a...522cefcf04
Saygıdeğer Devlet Başkanlarına :6.Napolyon’dan İngiliz işgaline uğramamış diğer devlet başkanlarına açık mektup]
Saygı değer devlet başkanları bu çağrıyı İngiliz monarşisinin dünyada tek egemen olmasını engellemek amacıyla yapmaktayım ne yazıkki bundan önce sırt sırta verdiğimiz mücadelelerde milyonlarca Fransız askerini kaybetmemize rağmen bir toprak bütünlüğü sağlayamadık Britanya hep bu yolda engel oldu görüyorumki diğer aziz milletlerinde toprak bütünlüğüne engel olmaktadır
bu egemenlik ihlalleri ektedir 
  • Sayın 2.Abdülmecid Ortadoğu ve Balkan’ların fatihi(Osmanlı imparatorluğu) Ortadoğu olarak Mısır, Etiyopya ve Sudan ;Balkanlar olarak ise Yunanistan ve Yugoslavya

• Sayın SSCB konseyi ise ata toprakları olan İskandinav ülkeleri, baltıklar, Polonya ve  doğu Prusya 

• Sayın Roosvelt (Amerika birleşik devletleri) kıta sahanlığını koruması adına Kanada 
  • yukarıda belirtilen toprakların Britanya işgaline uğradığı veya bahsedilen devletlerin egemenlik anlayışına engel olduğu için müdahelede bulunulmasına dikkat çekiyorum
    hoi4_map_TUR_1942_03_14_14_1.png

• (haritada sarı ile işaretlenen bölgeler savaş sonrasında ülkeler arsasında müzakere edilerek referandum ile çoğunluğa bırakılacaktır)
  • Kaynak:Service de Documentation Extérieure et de Contre-Espionnage 
Bu sebepler dolayısıyla Britanya hegemonyasının bitmesi için Sayın devlet  başkanlarını topluca bir seferberliğe davet ediyorum 
Daha iyiye, en iyiye, Fransa ile 
[+] 2 üye Macchiato nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
HoI4 - Roleplay Multiplayer: Mayıs 2023 - Yazar: Noir - 01-06-2023, 16:20
HoI4 - Roleplay Multiplayer: Mayıs 2023 - Yazar: Noir - 10-06-2023, 01:32
HoI4 - Roleplay Multiplayer: Mayıs 2023 - Yazar: Macchiato - 10-06-2023, 23:15

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.