(21-08-2015, 16:40)Awake :(21-08-2015, 16:31)Steafun : Z2'nin kamerası nasıl diye sorman hata :) gayet güzel. 21.7mp , ancak oto kullanacaksan her telefon gibi 8mp. Lens Sony zaten. Onun dışında Apple kesinlikle önermiyorum. M8 veya Z3 Compact olabilir. 5.2 dikdörtgen bir telefon ele çok yakışmıyor. Z2'nin bir problemide hatlarının keskin olması, ele çok takılıyor.
Apple'ı kesinlikle önermemenin nedenini sorabilir miyim? Markaya antipati beslemenizden başka bir şey olduğunu zannetmiyorum.
@Gaul
Z2 sorunsuz demedim, G3'de de 2GB ve 3GB ramli olmak üzere 2 farklı versiyon var. Düşün neden.
kiyas.la ile cevap atmayın şu konularada. Benchmarklarda Iphone diğer telefonlara göre hep önde, donanımsal olarak geride olmasına rağmen.
Birincisi ; Android bir çok telefonda bulunduğu için ağınız geniş. IPhone'da diğer telefonlarla şarj aletini bile paylaşamıyorsun.
İkincisi ; iOS bana göre çok sınırlı , Android ile özelleştirme yapmak çok basit ve uçsuz bucaksız.
Üçüncüsü ; iOS Apple tekelidir , Android ise bir çok markada bu yüzden belli başlı kısıtlamalar yok.
Dördüncüsü ; Apple kullanıcılarının ortada olan kötü imajı ve markanın izlediği gereksiz fiyat politikası.
Beşincisi ;
12 Saat Ekran açık
8 saat telefon görüşmesi
5-6 Gün WiFi
0 kere şarja takma
26 saat telefon uyanık.
Toplam 11 günden fazla şarj süresi.
Senin Apple'ı savunmandaki tek olayın iOS'un optimizasyon konusunda çok iyi ve hafif bir os olmasıdır. Yoksa hiçbir mantıklı insan başka sebeplerden ötürü Apple tercih etmez bence akıllı telefonda. Keza aynısı notebookları içinde geçerli.