İlk 2 el daha tecrübeli olduğum Mage ile Paladin'e yenilip, ikinci 2 el 20 kartın sadece 14'üne sahip olduğum ve kartlarına aşina olmadığım Hunter ile Paladin'i kolaylıkla (2. el canımın düştüğüne bakmayın Dore'nin can 4'e düşünce hero ability ile 2 2 vurarak bitireceğime güvenerek masaya kart koymadım, önceki tur mana bile harcamadım 2 hasar vermek hariç) yenmemle daha önceden belirttiğim üzere ''özellikle kartların basic olduğu durumlarda'' belli sınıfların oynanış tarzı ve kartlar açısından birbirine avantaj sahibi olduğu tezimi bir bakıma kendim için kanıtlamış oldum.
Daha tecrübeli olsak, daha farklı kartlarımız olsa, belki bu sınıflar arası zayıflık ve güçlülük zaman içerisinde gerçekten oyuncu kabiliyetine yerini bırakabilir. Ama @Justicar ile de oynadığımda onun Paladin'ini de yenememiştim, senin Mage'yi 3 el yenmeme rağmen Paladin'ini hiç yenemedim. Hunter'a geçince Paladin'e hiç yenilmedim.
Daha tecrübeli olsak, daha farklı kartlarımız olsa, belki bu sınıflar arası zayıflık ve güçlülük zaman içerisinde gerçekten oyuncu kabiliyetine yerini bırakabilir. Ama @Justicar ile de oynadığımda onun Paladin'ini de yenememiştim, senin Mage'yi 3 el yenmeme rağmen Paladin'ini hiç yenemedim. Hunter'a geçince Paladin'e hiç yenilmedim.