Oyun çok garip başladı, başlangıçta elimdeki kartların (replace etmeme rağmen) tamamı spelldi. Oyunun büyük bir kısmında elime nedense sadece 1 minion geçti o da Gurubashi Berserker, onun dışında geri kalan kısmında sürekli düşman minionlarını elimdeki spellerle yoketmeye çalıştım, yine spell gelmedi rakibin tauntlu 5/6'lık kartını kendi kontrolüme geçirmem gerekti vs. derken nihayetinde 9/5'lik Core Hound'ı oynayıp +2'lik can bastım,
Rakip Core Hound'a spell verip saldırı gücünü 1'e düşürüp, hasar verdikten sonra canını 2 katına çıkarttım ve 1/8 oldu. Bu esnada ilk resimde de görüleceği üzere sadece 2 canım kalmıştı ve masada sadece Core Hound var.
O tur elime gelen minion ile 1/8'lik Core Hound'u iyileştirdim statları 1/10'a çıktı. Ardından kendi hero ability'mi kullandım ve statlarını 1/12'ye çıkarttım. Sonra sondan 2. gördüğünüz kartı kullanıp canını 2'ye katladım oldu 1/24. Ardından ilk baştaki kartı kullanıp saldırı gücü canıyla eşit olsun spell'i attım ve 24/24'lük bir Core Hound elde ettik, tüm karşılaşma boyunca hiçbir şey beceremesem de son anda kazanmış oldum.
Bu şekilde kazandığım ilk oyun. :D