Strategyturk Forumlarında çok sayıda strateji oyunu ve oyun serisi için bölümler, bu bölümlerde bu oyunlara dair Türkçe haberler, rehberler, paylaşımlar, modifikasyon çalışmalarının tanıtımları, hikayeler ve daha birçok içerik bulunur. Bu oyunlarda yaşadığınız sorunlar veya merak ettiğiniz hususlar için forumda konu açabilir, tecrübeli olduğunuz oyunların bölümlerinde açılan konulara cevap vererek bilginizi paylaşabilirsiniz.
(05-04-2017, 02:49)iberkay :
Gelir mi dersiniz ? O hayvan gibi Fransa'yı İber den atması tabi daha önemlisi de Otto-Fransa dostken atması baya zorlayacak.
Fra Otto yu arkaya almanın rahatlığıyla Fas'ı tüm ordumla kuşatıp üstüne koloni seferleri yapıp mp yi sıfırlamıştım.Bu sırada Fransa bey Au ve Gb'yi arkasına almış Provence e kafa attı tabi Otto'yu da çağırdı.Bir süre sonra beni de çağırdı.Dedim iyi favor toplar Aragon'a dalarız.Sonra baktım Fransa'yı baya bir dövüyorlar.Sonra İberliler koalisyon kurdu.Dedim dalacaklar kolonilerdeki orduyu getireyim bari.O sırada savaş ilanı ve Otto Fransa dan satışlar, o sırada gemimi batırdılar mp zaten yoktu ordu da pert :D.Merc basıp bir süre dövsek de yetmedi sonuç bu 70 ws verdik.Buradan yine toplanır ama şu an canım Fransa ya çok sıkıldı.Yarın da yeni yama geliyor oyun kaldı galiba böyle.