Europa Universalis IV Terimler Konusunda Destek
(31-05-2017, 03:47)glorfindel : Forumda arkadasin teki bahsetmisti core ile ilgiliydi once fransizcaya cevirip oradan turkceye cevirmenin mantikli olacagini oyle yapmanizi tavsiye ederim  bazi terimlerde
Heathens icin kafir derken heretic icin sapkin diyebilirsin mesela cunku bir yolda baslayan oradan sonradan ayrilan tipki katolikten prostestanliga gecis gibi vs

Ayrica bilgidim kadariyla forumda oyunu ceviren insanlar vardi diye hatirliyorum turkce oynamadigimdan pek takip etmiyorum guncellemeyle birlikte duzenli yama yayinliyorlardi galiba kimdi onlar bilmiyorum ama bir arastir derim

Yama işini ben devam ettiriyorum zaten. :)

March için İmtiyazlı ve Ayrıcalıklı Vasal mı kullanalım yoksa direk Askeri Vasal uygun mudur?
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Europa Universalis IV Terimler Konusunda Destek - Yazar: pyrhosier - 01-06-2017, 12:12

Konuyu Okuyanlar: 12 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.