[HS] Medieval 2 - Britanya Hotseat - [ Tur - RP ]
Scotland2.png

Hain haindir, Özgür olmayan halk ölmeye mahkumdur. 
Siz Galler kralı atalarınızın kemiklerini sızlatıyorsunuz, Llywelyn ve yoldaşları bir hiç uğruna mı öldü ?
Yaptığınız korkaklıktan öte birşey değildir. siz keltleri daha cesur ve onurlu bilirdik. Ettiğiniz yemine sadık kalmadınız!!
Kanınızın son damlasına kadar savaşıp atalarınızın intikamını almak yerine gittiniz ingiliz diasporası ile anlaştınız.
Söyleyin kaça sattınız özgürlüğünüzü kaç paraya ne kadar toprağa ?? 
Llywelyn benim kardeşim gibiydi , bu anki durumdan utanıyorum... 
ama bunun cezasını çekeceksiniz, Llywelyn'in mirası sizin gibi hainlere onur yoksunlarına kalmayacak.
O diktiğiniz anıt mezarda kellerinizi uçuracağıma Ant içiyorum..

İskoç ordularının ilerleyişi sürüyor. Bir kale daha özgürleştirlmiştir.
N1rOqL.jpg

Denizlerin artık bizim olduğunu ilan etmekteyiz, Önümüze herhangi bir gemi çıkarsa sorgusuz sualsiz batırılacaktır  ve balıklara yem olacaktır.

Duydum ki norveç istilacıları barış istiyormuş. Gücümüzü ve kudretimiz karşısında boyun eğmiştir.
Antlaşma isteğinizi reddediyorum , sizin hakkınız yok edilmek ve bunu yapacağım.

[+] 2 üye Raijin nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
RE: Medieval 2 - Britanya Hotseat - [ Tur - RP ] - Yazar: Raijin - 23-06-2017, 20:28

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.