Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Elder Scrolls V: Skyrim
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
header.jpg?t=1438622529
The Elder Scrolls serisinin 5. oyunu Skyrim Bethesda tarafından geliştirilen ve yayımlanan bir rol yapma oyunu.
The Elder Scrolls V: Skyrim'e dair haberler, videolar, resimler ve üye paylaşımları bu konu altında bulunur.
Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011


Imperial tabi ki. Oyun içerisinde Stormcloak olmaya iten unsurlar gibi Imperial olmaya iten unsurlar da var, en önemlisi Stormcloakların Nord faşisti oldukları gerçeği.  Windhelmde benim Dark Elf bacımı yerlerde sürüklediler.
Birlikten kuvvet doğar mantığı ile tabiki de İmperial, hiç kimse thalmor sevdalısı değil zaten fakat koşullar politik davranmayı gerektiriyor.
Stormcloak.
Diğer ırklar ırkçılık yapıyor bu milliyetçilik oluyor. Nordlar yapınca ırkçılık,faşizm. Bunlar hep ''Dark Elf Lobisi''nin oyunları. ''Skyrim Nordlarındır.'' Şaka bir yana, Ulfric karakterinin ses tonu karizmaydı. Adam çekici. Kimi seçseydim General Tullius'u mu? Adamda bir kere liferlik vasfı yok.
Çok kararsız kaldığım seçimdir. Hala da bir tarafın taraftarlığını yapacak düzeyde değilimdir. İkisini de oynadım, denge politikası izledim :Cry Imperial Nords diye bir taraf olsaydı şüphesiz onu seçerdim :D
Aslında sende haklısın. Biri ırkçı diğeri kukla. :D

Bu savaş siyah veya beyaz değil. Tartışmanın bitmemesinin bir sebebi de bu her iki tarafın da yanlışları ve doğruları var. Buna rağmen bir taraf seçmeliyiz ki o güzelim görevleri yapabilelim. :D

Oyunun ne kadar iyi olduğunu bütün bunlardan daha iyi anlayabiliriz.
Birbirine düşman olan tarafların siyah veya beyaz olmaması dediğin gibi kaliteyle alakalıdır, örneğin Star Wars'ta da İmparatorlukçuların ve Sithlerin kendilerine göre çok da haklı oldukları yanlar vardır Jedi ve Cumhuriyetçilere nazaran. Sadece masallarda net bir kötü ve net bir iyi bulunur. Günümüz sinemasından örneği için bkz. Lord of the Rings der kaçarım.

4qJWOG.jpg
Stormcloak tabiki... Tıpkı Anadolu'da yaşanan işgal gibi , işgalci güçlerle birlik olan Osmanlı hükümeti (Imperial) vs TBMM kuvvetleri (Stormcloak) ırkçılık olayına bende sıcak bakmıyorum orası ayrı. Sonuçta barış için vatanından ve dininden vazgeçen adam "devletim devletim" diye ağlayacağına Elflerin altında yaşasın ona pek koymaz. Rasyonalizm ile idealizm kavgasıdır bu iki grubun kavgası.
Bro yanlışlıkla öbür tarafa mı oy verdin ?. 2 -5 2- 6 oldu. :Cry
(17-12-2015, 00:25)Kızılderili : [ -> ]Bro yanlışlıkla öbür tarafa mı oy verdin ?. 2 -5 2- 6 oldu. :Cry

Anketi görmemişim şimdi verdim  :Cry
bir bu oyunda bir de far cry 4 de taraf seçmekten nefret ettim
Skyrim eskimez. Kendi oyunumdan resimler. :D


bMm45d.jpg
j1mva9.jpg
Septim soyu yok olduğundan ötürü Stormcloak diyorum. Bir Nord hükümdar tarafından yönetilmeli tamriel. Zaten Türklere en çok benzeyen Irk orklar ve nordlar.
(17-12-2015, 21:40)Kızılderili : [ -> ]Skyrim eskimez. Kendi oyunumdan resimler. :D

Yüzüklerin Efendisi'ni 1000 defa izledikten sonra televizyonda çıktığında nasıl hala soluksuz izliyorsan Skyrim için de aynısı geçerli olacaktır. Bu tür oyuncunun serbest olduğu oyunlar hiçbir zaman kolay kolay bitmez ve eskimez.

Bu arada grafik modlarını iyi ayarlamışsın (Y)
Bugün yine savaş ganimetlerini satmak için Irmakkoru köyünden Akçaya gidiyordum...
7X0BoY.jpg
r8l0MP.jpg
Yolda karşıma bir grup imparator askeri çıktı. Bir Fırtınapelerinli askeri esir almışlardı. Sonrasında bir imparatorluk askeri Akçaya doğru bir uçuş gerçekleştirmek zorunda kaldı....


r8l56B.jpg
Aslında Stormcloaks'ı destekliyorum ama sırf Whiterun'un başına Vignar denilen suratsız geçmesin diye Imperial'a katılıyorum :P
Skyrim Night

Nr9GmX.jpg
düşündüğüm mod sende var mı ?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17