Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Elden Ring
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Haritayı keşfederken denk geldim boss muydu bunlar

c7tos9q.jpg
Bu kanalın videoları güzel


Toplam satışların 12 Milyonu aştığı resmi olarak açıklandı.

Duyduğum tüm buglar ve çoğu absürd meta "düzeltilmiş" gözüküyor. Şuan oyunun ihtiyacı olan tek şey özellikle PC için performans yaması. Sonrası DLC.

https://www.bandainamcoent.com/news/elde...otes-v1-03
Satın aldım sonunda. PC için belirlediğimiz bir grup şifresi var mı? Yoksa belirleyelim.
Oyunda 40 saati sonunda devirdim başkenti felan geçtim görüşlerimi şimdi yazabilirim. Ben daha önce ds3, bloodborne, sekiro, demons souls felanda oynamıştım. Bu aralarındaki en keyifli ve görece kolay oyun olabilir. Tüm o oyunlardaki bilgi birikimi damıtıp bu oyunu elde etmişler. Kolaylık konusunu açarsam diğerlerinden çok daha affedici bir oyun 10 defa skill respec yapabiliyorsun bir bossta takıldığın zaman açık dünyaya geçiş gezip gelebiliyorsun bossta takılırsan summon ashlerin var. Eskidende multiplayer vardı ama bu kadar coop yapıldığınıda görmemiştim internette. Kolaylık kısmı opsiyonel ama istersen yine eski souls keyfini alabiliyorsun o tarafı da düşünmüşler. Bu arada Bossta takılıp kalmama olayı çok iyi olmuş. Bide eski oyunlarda hep şunu yaşadım bir yerden sonra nereye gideceğini unutuyorsun veya kayboluyorsun kafan karışabiliyor. Burada harita ve açık dünya saolsun hiç kafa karışıklığı yaşamadım o konuda. Daha sonra gelirim dediğim yerlere marker koyup unutmadım. 

Npc questline'ları ve genel olarak hikaye işleyişi de çok daha iyi. Yaptığın her hareketin bir bedeli ve sonucu oluyor.

Bir kere buildini halledip istediğin silahı keşfetme aşamasını geçtikten sonra oyuna alışınca o kadar çok keyif alıyorsun ki... Bu yüzden herkese tavsiye ederim oyunu.

Biraz kıyas yapayım diye ds3 girmiştim soldaki o sağdaki elden'den
Görsel
Görsel


Oyunumdan birkaç görüntü

Bazı NPC'lerin verdiği görevleri takip etmek ve tamamlamak çok zor herhangi bir siteye bakmadan yapanlar varsa helal olsun. Eğer oynanacaksa 5-6 saat aralıksız oynamak gerek bu oyunu. Günde iki saat oynadığımda nereye gittiğimi niye gittiğimi unutuyorum.


Her bir resim Ekran Goruntusu Etkinligi Sampiyonluguna aday.
FOOnEIPaUAAEDf0?format=jpg&name=large
Hem lore hem oyunda boss fight keyfi açısından big nope diyorum. Malenia > Radahn
oynamak istiyorum bunu
Radahn istisnasız her açıdan oyundaki en kötü main boss. Kriterlerden belki sadece karakter tasarımında "Benlik değil o yüzden kötü demeyeyim." diyebilirim. Daha ideal bir Elden Ring'de, Radahn'ın DS1 Artorias gibi hasta bitap haliyle bile bizle kafa kafaya çarpışıyor çok havalı ve saygı duyulası bir abimizmiş tarzında bir şeyler olması lazımdı. Loreda zaten Malenia'yla kıyaslanacak kadar altı dolu bir karakter değil.
(24-02-2022, 23:37)Voidian : [ -> ]Hilecilerle birlikte oynamamak için ufak bir bedel.

https://www.theverge.com/2022/3/20/22987...ack-glitch

Maalesef korkulan olay tekrar yaşandı. Elden Ring'de de PC'de invaderlar save dosyanızı "bozabiliyor". Fakat bu sefer en azından dosyayı corruptlayamıyorlar(şimdilik), ölüm döngüsünden kurtulmanın bir yolu varmış.
Yer altı haritası devasa bir legacy dungeon gibi hissettiriyor, keşke açık dünyanın tamamı öyle olsaymış.

Oyuna ilginç bişey oldu. Oyuna girdiğimde kendi kendine çözünürlük ayarı yapıyor ve değiştiremiyorum çözünürlüğü. Var mı benzer sorunla karşılaşan?
Bloodhound's Fang Dual-Wield yapmak istiyorum. PC'de oynayıp bana atabilecek birisi varmı? Karşılığında istediğiniz silahı atabilirim.
Oyunun ''Age of Stars'' sonuna ulaştım. Büyücü oynadığım için bazı bosslar çok kolaydı bazıları ise çok zordu. Son boss olan Elden Beast'i geçmem üç saat sürdü ama tek başıma geçmeyi başardım. Eşsiz bir oyundu özellikle açık dünya ve keşif hissi çok tatmin ediciydi. Bitirdikten sonra neleri kaçırmışım diye göz gezdirdim keşfetme fırsatı bulamadığım tonla şey var gibi gözüküyor. Belki birkaç ay ara verip faith+int denemek için ng+ ile devam edebilirim.

Son olarak...

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11