Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Civ6 - Multiplayer: Ağustos 2022
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
PQb2v6.png

Civilization VI - Ağustos 2022 Etkinliği

 Etkinliğin başlayabilmesi için en az dört oyuncunun katılması gerekmektedir. Katılmak için yorumlara katılıyorum yazın ve haftasonu hangi gün uygun olduğunuzu belirtin. Oyun ayarları ile ilgili fikirlerinizi de yorumlara ekleyebilirsiniz. Oyun hızı, haritası, tur süresi ve tur modu ile ilgili ayarlar katılımcıların tercihine göre değişebilir. Bu etkinliğe katılabilmeniz için Gathering Storm ek paketine sahip olmanız gerekmektedir.

Etkinlik Günü: *
Etkinlik Saati: 21.00 - 23.00
Oyun hızı: Online (Yaklaşık 3 oturumda sona eriyor.)
Oyun haritası: *
Tur süresi: Dynamic turn timer (Ayrıca tur süresini ayarlayan bir mod kullanabiliriz.)
Tur modu:  Simültan (Barış dönemi tüm oyuncular aynı anda, savaş dönemi savaşan oyuncular kendi sırasında oynuyor)
Başlangıç konumunu ve kaynakları dengelemek için bazı modlar kullanabiliriz lobiye katıldığınızda eksik olan modlar otomatik indirilecektir. Geri kalan tüm ayarlar standart olacak. Fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin


Etkinlik sırasında sizi oyuna davet edebilmem için katılıyorum yazdıktan sonra steam üzerinden beni ekleyin.
Bu ay içerisinde yapılan multiplayer etkinliklerine dair iletiler, paylaşımlar ve sohbet bu konu altında yer alır.

Katılımcılar






Katılıyorum Cumartesi daha uygun olur fakat olmadı pazarda olur farketmez. Fakat oyuna yeni başladım 50 saat oldu hala çözemediğim çok şey var.
(21-08-2022, 10:41)Diaboluss : [ -> ]Katılıyorum Cumartesi daha uygun olur fakat olmadı pazarda olur farketmez. Fakat oyuna yeni başladım 50 saat oldu hala çözemediğim çok şey var.

Steam'den beni ekleyebilir misin? Katılımcılar arttıkça ortak bir gün buluruz.Aramızda öyle çok profesyonel oynayan yok gibi. Bende en son 2 yıl önce oynuyordum. Beraber oynar öğreniriz.
Katılıyorum. Benim de çok tecrübem yok ama ortalama seviyede oynarım.

Haftasonu iki gün de uygun fakat saat olarak 21:00 gibi olursa iyi olur 20:00'de işten çıkıyorum. Bir de oyunum Epic Games'de. Multiplayer için sıkıntı yaratır mı bilmiyorum.
(21-08-2022, 15:05)Kul Tigin : [ -> ]Katılıyorum. Benim de çok tecrübem yok ama ortalama seviyede oynarım.

Haftasonu iki gün de uygun fakat saat olarak 21:00 gibi olursa iyi olur 20:00'de işten çıkıyorum. Bir de oyunum Epic Games'de. Multiplayer için sıkıntı yaratır mı bilmiyorum.

Epic'de olması bir sıkıntı yapmaması lazım. Çünkü  platformlar arası crossplay olduğu söyleniyor. Yalnız Gathering Storm paketi ile oynayacağız.
katılıyorum
Katılıyorum.





uygunsaniz yarin Persembe 21.00-23.00 arasinda yapalim.
Bana uyar
Ben yarın katılamayacağım başka herhangi bir gün başlasak olur mu
Benim de bilgisayarda çıkan bir sorun nedeniyle 3 4 gün için katılamama olasılığım yüksek.
(24-08-2022, 20:29)BlackDiamond505 : [ -> ]Ben yarın katılamayacağım başka herhangi bir gün başlasak olur mu

Tabii hangi günler müsaitsin?
Sadece yarın gelemem
Uygunsa Cuma 21.00- 23.00 arasına alalım.
Bende katılabilirim. Gün için şuan sıkıntım yok size uyarım. Tecrübem çıplak oyunda var. Yeni gelen özellikleri pek bilmiyorum.
Ben de katilabilirim bu cuma mi baslicaz ? Ek paketlerden hepsi dahil olacak mi? Diger ayarlar nasil olucak? Turn sekli simultane daha iyi olabilir savas zamani sira bazli olunca oyun çok uzuyor cok bekliyosunuz. Epicle steam arasi sorun oluyodu ozellikle modlu oynuyosaniz ama duzeltildi diye duymustum. Biz de modsuz oynariz muhtemelen. Ben de steamdeyim
(25-08-2022, 09:09)SoulForged : [ -> ]Ben de katilabilirim bu cuma mi baslicaz ? Ek paketlerden hepsi dahil olacak mi? Diger ayarlar nasil olucak? Turn sekli simultane daha iyi olabilir savas zamani sira bazli olunca oyun çok uzuyor cok bekliyosunuz. Epicle steam arasi sorun oluyodu ozellikle modlu oynuyosaniz ama duzeltildi diye duymustum. Biz de modsuz oynariz muhtemelen. Ben de steamdeyim

Evet bu Cuma başlayacağız. Ek paketlerden sadece "Gathering Storm" dahil olacak ki standart bu, zaten bu paket diğerlerini de kapsıyor. Simültane tur şeklinde yapabiliriz. Bende steamdeyim sorun çıkarsa modları kapatırız.
Ben de katılmak isterim.
Genelde turnuvalar beter balaced game moduyla oynaniyor multiplayer icin dengeleme yapilmis sekilde ama herkeste son surumun olmasi gerek epice mod indirmesi de zor oluyodu. Onun disinda diger ek paketlerden frontiers pass ile yeni medeniyetler gelmisti ek paketleri olanlar secebiliyordu sanirim
(25-08-2022, 15:45)SoulForged : [ -> ]Genelde turnuvalar beter balaced game moduyla oynaniyor multiplayer icin dengeleme yapilmis sekilde ama herkeste son surumun olmasi gerek epice mod indirmesi de zor oluyodu. Onun disinda diger ek paketlerden frontiers pass ile yeni medeniyetler gelmisti ek paketleri olanlar secebiliyordu sanirim

Ilk oyun olduğu için modsuz bir haliyle oynarsak daha isabetli olabilir, etkinlik bugün 21.00'da başlayacak.







Sayfalar: 1 2 3 4