Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Enlightmen için 1 gün dolunca 400k alıyorsun. Direk 400k almıyorsun, önündeki 400k exp boyunca exp bosst almış oluyorsun sadece. Yani mesela daily dungeon normalde 100k exp verecekse, 400k vermiş oluyor.
Gerek yok, nerede olursan ol geliyor boost.
Aile paylaşımında varmış bu oyun indireceğim. Anacak iki sorum var.
İlki oynamaya değer mi genel olarak. İki dlcleri var ama steam de satışı yok. Sanırım oyun içi store da satılıyor bu dlcler oyunu oynayarak zamanla elde edilebiliyor mu yoksa illa para mı vermek gerek.
DLCler için önerim ESO+ almak, aylık para veriyorsun tüm DLC'ler açık oluyor EU4'teki gibi. Oynamaya değer mi kısmı herkesin farklı yanıtlar verebileceği bir soru, ben MMORPG'ye "single içerik + forumdakilerle grup etkinlikleri" şeklinde yaklaşıyorum, bu kapsamda ESO iyi bir oyun fakat oyun tasarımına gelirsek tuhaf/eleştirilebilecek yönleri elbette var.

Yeni başlayan oyuncular için önemli olan husus DLC/Chapter ayrımı. Steam mağazasında gördüğünüz Greymoor bir DLC değil bir Chapter. Dark Brotherhood bir DLC. Çıkan Chapterları çıktıktan birkaç yıl sonra "ayrıştırıp" haritasını DLC ve Crown Store üzerinde alınabilir farklı eşyalar haline getiriyorlar.

Son olarak oyunu deneyip gerçek anlamda beğenmedikçe ne ESO+ alınmasını ne de Chapter alınmasını önermiyorum.
Şu aralar uzun süre oynayabileceğim bir oyun arıyordum. Bu indirimde oyunu satın aldım fakat uzun süreden beri ilk defa bir MMO'ya giriyorum. İlk başta geldi oyun, belki uzun zamandır türe uzak kalmamdan dolayıdır. Ama birkaç saat oynanınca ısınmaya başladım. Umarım beklentilerimi karşılar. Oyunda maksimum seviye kaç? Bir de oyundaki PVP sistemi nasıl işliyor?
(09-07-2020, 19:11)Doraemon : [ -> ]Şu aralar uzun süre oynayabileceğim bir oyun arıyordum. Bu indirimde oyunu satın aldım fakat uzun süreden beri ilk defa bir MMO'ya giriyorum. İlk başta geldi oyun, belki uzun zamandır türe uzak kalmamdan dolayıdır. Ama birkaç saat oynanınca ısınmaya başladım. Umarım beklentilerimi karşılar. Oyunda maksimum seviye kaç? Bir de oyundaki PVP sistemi nasıl işliyor?

Oyunda 50 normal seviye var. Bir karakter 50. seviyeye ulaştığında Champion Point(CP) kazanmaya başlıyor. Champion Pointler hesaptaki tüm karakterler için ortaktır. Yani bir karakterin ile 100 CP'ye ulaştıktan sonra başka bir karakter oluşturursan yeni karakterin 100CP'nin getirdiği bonusları en başından itibaren kullanabiliyor ve 50. seviyeye ulaştıktan sonra kazandığı tecrübe hesabın ortak CP havuzuna gidiyor.

CP'nin bir sınırı yok ancak 810 olduktan sonra herhangi bir şey kazandırmıyor. Birisi 1000CP ise ve yeni bir yamayla CP limiti 1000 yapılırsa o kişinin bonusları almak için tecrübe elde etmesine gerek kalmıyor.

Oyunda 4 çeşit PvP var. Düello, Battlegrounds, Alliance War, Imperial City.

Düello kalsik 1v1, haritanın her yerinde yapılabilir.

Battlegrounds 4 kişilik 3 takımın belli bir amaç üzerinde(Deatmatch, Bayrak kapmaca vs.) süre veya puan limitiyle mücadele ettiği PvP modu.

Alliance War, Cyrodiil haritası üzerinde 3 ittifakın verdiği mücadele. Bu haritada yüzlerce kişi aynı anda bulunur ve genelde meydan muharebeleri ve kale kuşatmaları gerçekleşir. Buradaki savaş 30 gün boyunca devam eder.

Imperial City deadraların ele geçirdiği bir yer. Buradaki deadraları keserek Tel Var denen değerli bir currency elde etmeye çalışırsın. Ancak karşı ittafaktaki oyuncular da aynı amaçla buradadır ve eğer düşman oyuncular tarafından öldürülürsen bütün Tel Var taşların seni öldürenler arasında paylaştırılır.
Önümüzdeki DLC duyuruldu, DLC 2 tane grup dungeonu ve sanıyorum Dark Heart of Skyrim hikayesinin devamını içeriyor. Bununla birlikte 2 kişilik binekler ve asistanların/petlerin ev içinde gezebilmesi gibi fonksiyonlar gelecekmiş.
Yine yol performans artışı, denge ayarlamaları vs. içeren bir yol haritasımsı birşeyler yayınlamışlar. Umarım bu seferki öncekiler gibi sadece lafta kalmaz.

https://www.elderscrollsonline.com/en-us...post/58465
1 dungeon daha temizlendi:

Ekran_Goruntusu_1452.png
Ekran_Goruntusu_1453.png

Birkaç gün önce ve ile yaptığımız görev.
Not: Altyazıdaki tehdit bosstan değil taşıdığım kalkandan geliyor.
30 Temmuz'a kadar Crownstore'da bedava bir paket veriyorlar. Paket içeriği:
  • Vampiric Dragon-Imp pet
  • The Mace of Molag Bal outfit style
  • Three Outfit Change Tokens
  • 10 Crown Repair Kits
  • 20 Crown Soul Gems
  • Three Gold Coast Experience Scrolls (50% boost for one hour)
https://www.elderscrollsonline.com/en-us...post/58493
Bu hediyeler hep ben bilgisayar başında olmayınca veriliyor sanırım. Böyle şansızlık olamaz ya
Oyunda çok fazla mı bug var yoksa bana mı denk geliyor hep? Daha önce duvarların içine girdim, bazen texture'lar renderlanmıyor, flüt çalma animasyonu iptal olsa bile flüt çalmaya devam ediyor... Bunlar şu ana kadar karşılaştığım hataların bir kısmı.

Görsel
Ben pek denk gelmiyorum bu tarz görsel glitchlere.
unknown.png

Veteranlığına güvenme yiğidim.
Hiç ölmeden şu lever işini kotarabildiğimize inanamıyorum.

unknown.png
Görsel


Görev alacağım adam nerede? Görev alacağım adam duvarın içinde.
Geçtiğimiz ay son 4 gün 3k, 4k ve 5k gold vermişlerdi yanlış hatırlamıyorsam, bu ay tek günde 100k altın koymuşlar. Aynı zamanda üst üste 2 tane kozmetik eşya var.

w75mwjym7ae51.png

Daha önce Murkmire eklentisini vermişlerdi Daily Reward olarak, ancak son aylarda iyice cimrileşmişlerdi bu ters yönde bir adım olmuş.
Bu ay verilen günlük hediyeler iyiymiş.



Birkaç sorum olacak. Bu alliance point ne işe yarıyor? Bir tane merchant'tan bazı kutular alınabiliyor onu biliyorum fakat başka bir işe yarıyor mu? Bir trial'ler nasıl işliyor? WoW'daki raidlere mi benziyor yoksa farklı mı? Bir de addon indirmek için hangi siteyi tavsiye edersiniz, resmi bir site var mıdır?
Haftasonları Cyrodiil'de Golden Vendor bazı monster setlerin omuzluklarını satıyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15