Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
unknown.png
Savaşarak yenemedigimiz boss'la tapınarak anlaşma yoluna gitmek
Ne derler bilirsiniz: "Savaşma, tapın."
Gün sayıyoruz.

unknown.png
Oyunu araştırırken karşılaştım da, özellikle pandemi yoğunluğu sebebiyle çok fazla lag oluyormuş, ya da ping. Hala geçerli mi bu? Yoksa belli bir taban mbps falan mı mevcut oyunun laglanmaması için?
Karantina başlarındaki durum geçti ama ondan bağımsız olarak oyunun serverları geleneksel olarak hep kötüydü. 100 ms altını göremiyoruz. MMO için lag varmış diye oynamıyorum denecek kadar yüksek bir ms değil ama 60-70 ms sunamaması firmanın ayıbı.
https://forums.elderscrollsonline.com/en...-update-27
Oyuna yeni dlc ve düzeltmeler eklendi. Güncellemenin boyutu yaklaşık 5 GB
Alıntı:Fixed an issue where abilities that cost health and dealt damage would fail to be incorporated in a Target Dummy’s Damage Per Second calculation reports.

Meğer dummyciler mağduriyet çekiyormuş, kim bilir kaç kişinin guild kimlik başvurusu bu bug yüzünden kabul edilmedi.
Çok kötü.

unknown.png
Yine eski tarz ödüllere geri dönmüşler, geçen ayki sağlam ödüller üst üste bakımlarda sunucuların arıza çıkartmasından kaynaklı olabilir. Aynı ay içerisinde Player Appreciation Bundle vermişlerdi.
Oyuna eklenecek olan bedava içeriğin tanıtım videosu:


Bilgisayara 2 Kasım 2020 tarihinde,
PS4 ve Xbox One'a ise 10 Kasım 2020 tarihinde eklenecek.
https://forum.strategyturk.com/konu-onem...#pid207566

ESO+ Gamepass'e dahil olur mu acaba.
Bu ayın hediyelerinde "elini yıka" emote'u ve 1 adet Sovngarde crate'i var.
Wow classic maceramın sonuna geldim cadılar bayramında eso indirime girerse mutlaka alıp oynamak istiyorum.Merak ettiğim şey dungeon sistemi wowdaki gibi 1 tank 3 dps 1 healer gibi mi yoksa kendine has mı?
(10-10-2020, 18:44)4S0S : [ -> ]Wow classic maceramın sonuna geldim cadılar bayramında eso indirime girerse mutlaka alıp oynamak istiyorum.Merak ettiğim şey dungeon sistemi wowdaki gibi 1 tank 3 dps 1 healer gibi mi yoksa kendine has mı?

Evet benziyor. DG'ler 1 tank 1 healer 2 dps. Trialde ise 12 kişi olunabiliyor
Bu aralar çok boş zamanım vardı, oyunu tekrar oynamak amacıyla indirdim. Launcheri açtıktan sonra 5 gigabyte boyutunda bir patch indirmeye başladı. İndirdikten sonra bir hata verdi ve tekrar indirmeye başladı.  Yine aynı hatayı verip, tekrar indirmeye başladı. İnternet üzerinden araştırıp çözümü buldum. Daha sonra yeni bir sorunla karşılaştım; disk boyutu. 92 gigabyte civarı olan oyunu indirdim. Patchleri yaptım. Üstüne 54 gigabyte boş disk boyutum olmasına rağmen, oyun yeterli boş alan olmadığını söylemeye başladı. Geçen sene iki defa oyunu silip, yükledim ve hiç böyle sorunlarla karşılaşmamıştım. Neredeyse 3-4 saattir uğraşıyorum.Daha oyuna girmeden kanser olmaya başladım, birde serverlerin bu günlerde çok çöktüğünü ve pingten geçilmediğini duymaya başlamıştım. Üçüncü ESO serüvenim başlamadan bitti. İyi oyunlar.
Ben de bu tarz sorunları çok yaşamıştım. 150-200 gb boş yer olmadan indirmemek gerekiyor. Bi yerlerde sorun çıkıyor genelde.
Biraz şans işi galiba... Steam'de indirirken disk hatası verip durdu ama launcher'da sıkıntı çıkartmadı bende. Serverlerde hiçbir sıkıntı olmadı şimdilikş
edit: Oynayan çok kişi var mı şu an dumoyu hiç göremedim aktifler arasında sad
Yaşamak için nede güzel bir zaman

20201016123509_1.jpg?width=1191&height=670
https://www.elderscrollsonline.com/en-us...post/58951
Cadılar Bayramı eventi bugün başladı 3 Kasıma kadar sürecek
Greymoor eklentisinde %67 indirim var. 26 saat sonra indirim bitiyor
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15