2022 Kış Worms Ultimate Mayhem Etkinliği

2022 Kış Worms Ultimate Mayhem Etkinliği ile ilgili paylaşımlar ve sohbet bu konuda yapılır.

Etkinliğin İşleyişi ve Kurallar
  • Oyunu Steam üzerinden oynayacağız. Oyunun Steam sayfasına gitmek için tıklayınız.
  • Etkinlik günleri oyuncuların uygun olduğu günlerde yapılır.
  • Oyuncular, etkinlik günlerini konuda veya Strategyturk Discord'unda belirleyebilir.
  • Kararlaştıran etkinlik günleri konuda duyurulur.
  • Bağlantı sorunlarına neden olduğundan dolayı elenen oyuncular erkenden oyundan çıkamaz.

Katılımcılar
@reddga, @Aiakos, @Attila the Hun

Etkinlikten Paylaşımlar
1. Gün, 2.Gün, 3. Gün, 4. Gün, 5. Gün, 6. Gün
Ara
Katılıyorum.
€20
Ara
Oyun 5 Ocak tarihine kadar %80 indirimde 4,80 liraya satılıyor. Etkinliğe katılmak isteyenler için güzel bir fırsat.

https://store.steampowered.com/app/70600...te_Mayhem/
Ara
Katılıyorum. Armageddon'ın verdiği keyfi verebilecek mi merak ediyorum.
IbnE9P2.gif
Ara
Bugün 19:30'da denemelik gireceğiz. Uzun zamandır üzerinde değişiklik yaptığım bir style vardı onu deneyesim var.
Ara

Dün oynadığımız oyunlardan aldığım ekran görüntüleri. İkinci oyundan sonra lobiye 2 yabancı geldi. Biraz da onlarla oynadık ama son oynadığımız oyundan ekran görüntüsü alamamışım.
Ara
Güzel oyunlardı kalabalık olunca daha eğlenceli oluyor herkesin katılımını bekliyoruz.
€20
[+] 1 üye Aiakos nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Etkinlikte kullandığım oyun stili. Ama sürekli bunu kullanacağım diye bir şey yok, arada farklı şeyler de deneyebiliriz.
Ara
Yarın saat 20:00'da oyuna gireceğiz.
[+] 2 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Lobi kuruldu.
Ara
Biraz çökme sorunları yaşadığımız bir oyun günü oldu ama yine 2 oyun oynadık. Aldığım ekran görüntülerini daha sonra atarım.
Ara

Dün oynadığımız oyunlardan aldığım ekran görüntüleri. İkinci oyunda 4. olan yabancı erkenden oyundan çıktığı için bağlantı hatası aldık ve sonlandıramadık. Bunu ilk mesajda kural olarak ekledim ve sırf bu yüzden bundan sonra oyunlara yabancı almamaya karar verdim.
[+] 1 üye reddga nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
@Attila the Hun, @Aiakos uygunluğunuza göre bu akşam veya yarın akşam oyuna girebiliriz. Saat akşam 8 civarı, +-1 saat oynayabilir. Buradan veya Discord'dan gelip gelemeyeceğinizi bildirebilirsiniz.
Ara
Hafta içi uygun değilim ama cumartesi akşamı bana uyar.
IbnE9P2.gif
Ara
Bu cumartesi akşam saat 8'de gireceğiz. Yeni oyuncular da görmek isteriz, katılımlar her zaman açık.
Ara
Lobi kuruldu.
Ara

Dünden ekran görüntüleri.
Ara
Hiçbir şey yapamadan kontrollerle cebelleşmeyi bırakıp kurtçuk öldürebilmeye başlayınca daha keyifli hâle geliyor.
IbnE9P2.gif
Ara
Bugün saat 20:00'da giriyoruz.
Ara
Lobi kuruldu.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.