2022 Yaz Call of Cthulhu Etkinliğİ
Görsel

Strategyturk Haziran Call of Cthulhu etkinliğine hoş geldiniz. Bu etkinlikte Call of Cthulhu 7e sürümü ile one shoot -tek seanslık- bir homebrew oynanacak. Oyuna kendim de yeni olduğum için yeni oyuncuların gelmesinde hiçbir sakınca yoktur. 

Giriş Hikayesi
1948 yılının yazında Trabzonlu iş adamı Durmuş Kaşkaroğlu Florya Köşkünden fazlasıyla esinlenerek yaptırdığı yazlığında küçük bir parti vermektedir. Partinin nedeni ise fırtınalı gecenin devamında ortaya çıkacaktır.

Etkinlik günü ve saati: Salı günü 14.00'te. 

Oyuncular
[+] 1 üye Onur34 nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
katılıyorum
t8nubAh.gif
[+] 1 üye Val Thorne nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Adam gibi adam rus karakterimle katılıyorum
Space-Background.gif
[+] 1 üye Yasin Ahmet nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
katılıyorum
Ara
Space-Background.gif
[+] 2 üye Yasin Ahmet nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Cruz Aider orta çağdan beridir sürekli doktor yetiştiren bir ailenden gelmiştir. Edinburgh Üniversitesini bitirdikten sonra doktorluğa başlamış yaşı ilerledikçe başka ülkelerde de deneyim kazanmak için farklı ülkeleri gezerek doktorluk yapmaya devam etmiştir. Türkiye de bu işe devam ederken hastane arkadaşlarından birinin davetiyle birlikte partiye gelmiştir. Ama partiyi kostümlü balo zannedip atalarından kalma veba doktoru giyisisiyle katılmıştır.
[+] 1 üye Pharmacist nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
4 kardeşin en küçükleri ve en vasıfsızı Hüseyin Uzunoğlu kendi kadar vasıfsız bir köyde ailesinden kalan çiftlikte vasıfsız bir şekilde çiftçilik yapmaktadır. Hayattan beklentisi boyundan da az olmakla beraber (162 cm) ailenin en büyüğü ve ailenin tek gurur kaynağı kardeşinin arkadaşından gelen parti davetiyle beraber kendini çok yabancı olduğu bir ortamda bulur.
t8nubAh.gif
[+] 1 üye Val Thorne nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Güzel bir etkinlik idi, birkaç teknik hatayla karşılaştık başta harita sorunları olmak üzere ancak şahsen eğlendim. İki adet orta çağdan çıkma şaklaban karakter ile hayatta kalmak zordu.
Space-Background.gif
[+] 1 üye Yasin Ahmet nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(28-06-2022, 16:48)Yasin Ahmet : Güzel bir etkinlik idi, birkaç teknik hatayla karşılaştık başta harita sorunları olmak üzere ancak şahsen eğlendim. İki adet orta çağdan çıkma şaklaban karakter ile hayatta kalmak zordu.

Bize şaklaban demesine rağmen üst katta kendisinin pharma tarafından kurtarılması en sonda da motoru benim sayemde çalıştırdığımız için ölmeden campaigni bitirmemiz bu yorumun kendisinin ne kadar şaklaban olduğunu kanıtlar nitelikte.
t8nubAh.gif
[+] 2 üye Val Thorne nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.