Film Sohbet
Paul King 'WONKA 2'yi geliştirdiklerini açıkladı
Ara

Geçtiğimiz haftanın film,sinema ve dizi haberleri
Ara
Rotten tomatoste gladyator 2 %84 ile açılmış

Misyon imposobile filmide 23 mayıs 2025 te vizyona girecekmiş
Ara
Gladiyatör 2 fena durmuyor evet.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Hwang Dong-hyuk şöyle diyor: “İlk dizi dünya çapında büyük bir başarı elde etmiş olsa da, açıkçası ben pek bir şey kazanamadım. Bu yüzden ikinci seriyi yapmak ilkinin başarısını telafi etmeme yardımcı olacak”

808a5y3.jpg
Ara
Warner Bros, Christopher Nolan'ın 'DARK KNIGHT' filmlerinden 10 adet “tamamen işlevsel ancak sokaklarda yasal olmayan” Tumbler Batmobil satıyor

kwag9r1.jpg
Ara
Nerede sürecek adamlar?
Ara
Mark Rylance'ın 'HARRY POTTER' serisinde Dumbledore'u canlandırması bekleniyor.
7hhmxew.jpg
(12-11-2024, 09:06)Takeda Akane : Nerede sürecek adamlar?

koleksyon için alıyorlar
Ara
Ohoo sürmedikten sonra ne anladım.
[+] 1 üye Takeda Akane nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Vahşi robot baya güzel bir animasyon filmi spoiler yemeden izliyorum.ovdukl3ri kadar varmış film kalitesi olarak ters yuz 2 ile yarışır
Ara
Bu sene izlediğim en iyi animasyon filmi Vahşi robot muhakkak izleyin derim
Ara
Konusu ne?
Ara
The Wild Robot, ıssız bir adada gemisi kazaya uğrayan ve bir ada inşa eden adadaki hayvanlarla yavaş yavaş ilişkiler geliştirerek zorlu çevreye uyum sağlamayı öğrenmesi gereken bir robotun hikayesini konu ediyor. ROZZUM ünite 7134'ün, kısaca "Roz", ıssız bir adaya düşer. Roz, zorlu çevre koşullarına uyum sağlamaya çalışırken, adadaki hayvanlar, sadece yardım etmek isteyen Roz’un varlığından çekinirler. Roz onların dilini öğrense de bu aralarındaki gerginliği değiştirmez. Ancak yetim bir kaz yavrusu bulduğunda robotun varlığı yeni bir gerekçeye kavuşur. O andan itibaren, üvey çocuğuna özveriyle bakar ve ona hayatta kalma ipuçları konusunda yardımcı olmaya çalışır.

bu arada japonyada universal stüdyolarına ait disneyland benzeri park açıılmış duurumda
Ara
The Conjuring: Son Ayin resmi olarak 5 Eylül 2025 tarihinde sinemalarda gösterime girecek.

Tarafından tasarlandı: Mohamed Ashraf

b2ttfd8.jpg

Askeri lider Hannibal hakkında bir film

- 'Black Panther 3', Ryan Coogler ona bir rol yazıyor

- Steve McQueen ile yeni bir film

- 'Othello'nun film uyarlaması

- 'Kral Lear' projesi

Denzel whasinghton bu filmlerdne sonra emekli olacakmış
8x0q7vh.jpg
Ara
HBO'nun patronu Casey Bloys 'EUPHORIA'nın 3. Sezon çekimlerinin Ocak ayı sonunda başlayacağını ve her şeyin hazır olduğunu söyledi.
3. Sezon 8 bölüm uzunluğunda olacak.

oihxef1.jpg
Ara
Son Ayin nasıl bir film?
Ara
Korku filmide izlemedim
Ara
Ara
Glen Powell'a Tom Cruise'un 'MISSION IMPOSSIBLE' serisini yönetmesini istediği yönündeki haberler sorulduğunda.

“Annem bunu yapmama asla izin vermezdi”
g7fv0r4.jpg

Benedict Cumberbatch, Rosamund Pike ve Anthony Hopkins Guy Ritchie'nin yeni filmi 'WIFE & DOG'un oyuncu kadrosuna dahil oldu

“İngiliz aristokrasisinin 'The Gentleman' benzeri renkli, sırttan bıçaklamalı dünyasına dönüş” olarak tanımlanıyor
43gbkc5.jpg

Ara
VENOM: SON DANS' dünya çapında 400 milyon doları geçti.
nkhoc5r.jpg

şaka gibi böyle rezalet bir film batmalıydı gişede
Ara

Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.