İleti Sayısı: 63
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Üçüncü oyun hakkında en ufak bir bilgi bulamadım. Uzun zaman olmadı mı? İlk oyun 2016 da, ikinci oyun ise 2017 de çıktı. Fakat üçüncü oyun ile ilgili bir haber yok. Troy çıktıktan sonra yapımcı firma sessizliğe büründü.
•
İleti Sayısı: 3,990
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
53
Three Kingdoms ve Troy günlüklerinde ve Total War çalışma planlarında Warhammer 3'den bahsediyorlar. Şu an Total War'ın üzerinde çalıştığı oyunun Warhammer 3 olduğunu biliyoruz ama herhangi bir görsel, içerik paylaşımı olmadı.
•
İleti Sayısı: 284
Imperium:
1
10-02-2021, 00:43
(Son Düzenleme: 10-02-2021, 00:44, Düzenleyen: Grindelwald.
Düzenleme Nedeni: imla
)
Warhammer 2 'de şu anda Tomb Kings oynamak ne kadar mantıklı ? Bu ırkı şuan güçlü buluyor musunuz ? Bir kaç defa denememe rağmen Khalida özellikle Vortex'de aşırı güçsüz geldi bana. Yorumlarınız nedir neler tavsiye edebilirsiniz ?
'' Draco dormiens nunquam titillandus ''
•
İleti Sayısı: 3,664
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
10-02-2021, 00:46
(Son Düzenleme: 10-02-2021, 00:49, Düzenleyen: Onur34.)
Khalida ile ölümlü imparatorluklarda şu anda 175. turumu oynuyorum. Çoğu kişi geç dönemde ordunun güçsüzlüğünden şikayet etse de ben erken dönemde daha çok zorlandım. Sana önerim aynı vampir kontları oynar gibi ordunun piyade birlikleri yerine canavar ve lord/kahraman birliklerine öncelik vermen. Bunun dışında ileri seviye “yapı” birimleri doğru lord bonusları ile geç dönrmde seni uçurabilecek kadar güçlü. Akrep birlikleri ve adını hatırlayamadığım okçu köpekler de masraf/performansta oldukça güzel. Törenlerden elde edebildiğin ruh kutusu birliğini süresini geçirmeden her defasında al. Çok çok güçlü ve 5.000 altının hakkını veren bir topçu.
•
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Korsanlardan Noctulis ile oynuyorum ve açıkçası ben bu kadar zorlandığım bir lord hatırlamıyorum. Oyun tarzım genellikle erken oyundan kurduğum ordu ile az kayıp vererek şehirlerde gelir arttırma üzerine olduğu için zorlanıyorum. Lord almak için en azından 3. seviye ana bina ve ek olarak yine 3. seviye bir askeri bina istiyor erkenden bunların paralarını nasıl çıkarabilirim? Haritanın ortasındayım nispeten elflere erkenden bulaşmaktan korkuyorum kaliteli askerleri ve uzun menzilleri ile beni rahatlıkla yenebilirler sizce nerelere gidebilirim başka? Erken oyunda birimlerin menzili kısıtlı az savaş gerçekleştirerek daha çok parayı nasıl kazanırım? Denizde düşmandan kaçıp bina basmayı istemiyorum bana göre değil.
•
İleti Sayısı: 232
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
warhammer 2'ye yeni başladım, total war'a aşinayım. lord önerisi olan var mı? bir de dev birlik çıkarmam için ne yapmam gerekiyor
•
İleti Sayısı: 1,167
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
2
İlk Tyrion ile başlayabilirsin dev birlik içinse binasını yapman gerek
Hail the Omnissiah! He is the God in the Machine, the Source of All Knowledge
İleti Sayısı: 232
Üyelik Yılı: 2020
Imperium:
0
sefere başlamadan önce girdabın gözü ve ölümlü imparatorluklar seçenekleri var. bunların farkı ne?
•
İleti Sayısı: 6,423
Imperium:
79
Girdabın Gözü yalnızca Warhammer II'nin haritasında oynamanı sağlıyor. Ölümlü İmparatorluklar ise Warhammer I ve II'nin haritasının birleşik olduğu bir oyun oynamana imkân tanıyor.
İleti Sayısı: 5
Üyelik Yılı: 2021
Imperium:
0
Herkese merhaba warhammer 2 ye yeni başladım. Warhammer 1 ve ikiye sahibim. Yayınlarını izlediğim bir yayıncının ordusunda mancınık sayısı birden fazla oluyor. ( 1 birimlik mancınıkta 3 tane mancınık var) benim oynadığım oyunda ise bir mancınık biriminde bir mancınık oluyor. Herhangi bir mod mu yoksa dlc yüzünden mi böyle?
•
Imperium:
79
Muhtemelen birim boyutuyla alakalı. Grafik ayarlarında gelişmiş grafik ayarları kısmından birim boyutunu ayarlayabiliyorsun.
•
İleti Sayısı: 398
Imperium:
0
Dostlar Warhammer 2 için Alarielle dlc 'ini aldım ve Yvresse 'yi bir türlü konfederasyona dahil edemiyorum. Bu neden olmuyor nasıl başarabilirim? Yvresse 'nin bulunduğu dlc ye sahip değilim. Bu da sebep olabilir mi?
•
İleti Sayısı: 398
Imperium:
0
Dostlar bir kaç sorum var. Cevaplanırsa iyi olur.
1.Vampir kıyılarında konfederasyon olma var mı? Bunlarda da konfederasyon seçeneği yok.
2. Aynı şekilde İmparatorlukta 'ta konfederasyon seçeneği yok. Yabancı sitelerden çeviri yaptığım kadarıyla anladığım; elekt puanları ile ara iyi tutulup 10 'uncu seviye'ye gelince kendileri katılıyormuş. Bu doğrumu?
•
Imperium:
79
1. Vampire Coast konfederasyon kuramıyor.
2. Evet. Bir tarafın Fealty'si 10'a ulaştığında konfederasyon kurmayı teklif ediyor. Önüne bir ikilem çıkıyor, bu teklifi reddedip 1 Imperial Authority kazanıyorsun ya da kabul edip 3 Imperial Authority kaybediyorsun.
İleti Sayısı: 6,664
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
17
Yin-Yang uyumu nedir acaba kısaca beni bilgilendirebilir misiniz bu seri konusunda pek bir bilgim yokta
•