[MP] HoI4 - Multiplayer : Haziran 2016 - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Hearts of Iron IV (https://forum.strategyturk.com/forum-hearts-of-iron-iv) +---- Forum: HoI4: Multiplayer (https://forum.strategyturk.com/forum-hoi4-multiplayer) +---- Konu Başlığı: [MP] HoI4 - Multiplayer : Haziran 2016 (/konu-mp-hoi4-multiplayer-haziran-2016) Sayfalar:
1
2
|
HoI4 - Multiplayer : Haziran 2016 - Nogrod - 06-06-2016 Hearts of Iron IV Multiplayer
Haftasonu düzenlenecek olan sitemizdeki ilk HOI-IV MP'ye hoşgeldiniz! Lütfen ülke isteklerinizi üç adet olmak üzere sırayla belirtiniz. Temsil Edilen Ülkeler ve Oyuncular Komintern SSCB - Oberhauser Müttefik ABD - Karaoglan Birleşik Krallık - Engerek1234 Fransa - Nogrod Mihver Almanya - Militiades İtalya - Reoberg Japonya - Shalafi Kurallar Oyun Kuralları I.Yukarıda belirtilen ülkeler, yukarıda belirtilen ideolojik gruplar dışına çıkamaz. Lobi Kuralları I.Katılım artması halinde, oyuncular üstte bulunan ülkelerde beraber oynayacaklardır. II.Yerleştirmeler, ülkeyi ilk ve kurallara bağlı isteyenlere oyun başlamadan iki gün önce perşembe günü dağıtılacaktır. III.Ülke Tercihleri üç tane olmalı ve bu üç tercih yukarıda belirtilen ülkelerden olmalıdır. Oyun Sonu Görüntüleri 11.06.2016 Tarihi itibariyle konulacaktır. Oyun Zamanı 11.06.2016 - 20.00 HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - Reoberg - 06-06-2016 İtalya ABD Birleşik Krallık RE: HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - harrow33 - 06-06-2016 Oyunu daha satın almadım ama beni japonyaya alırmısın Steam adım Şamil basayev
HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - Nogrod - 06-06-2016 bu multiplayerda olmasını düşünmüyorum ama katılım çok çok fazla olursa düşünülebilir. (06-06-2016, 23:24)harrow33 : forum adı yazılıyor, ben benim steam id'yi vericem hostlandığı gün ordan eklersiniz beni, bir de oyunun olduktan sonra başvurabiliyormuşsun yetkililer bana öyle iletti kusura bakma. HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - SHD - 06-06-2016 German Reich Italy United Kingdom HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - harrow33 - 07-06-2016 Tamam yarın ilk iş oyunu alıp burdan size iletirim teşekkürler ilgilendiğiniz için bu arada soracağım bir husus var ben ilk defa paradox oyunlarında multiplayer oynuyacağım bu konuda pek bir bilgim yok yardımcı olacak bir kaynak var mı HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - villager - 07-06-2016 Almanya Sovyetler Amerika Mümkünse coop oynamak istiyorum. HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - Oberhauser - 07-06-2016 SSCB Almanya ABD HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - Furkovic - 07-06-2016 Türkiye yada İspanya ile oynamak istiyorum ama illa bunlardan birini seçeceksek İtalya olsun . HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - Nogrod - 07-06-2016 Arkadaşlar, üç ülke belirteceksiniz ve bu üç ülkede yukarıda belirtilen ülkeler olacak. Aksi durumda, ve özellikle belirttiğiniz ülkelere katılım yoğunsa rastgele yerleştirilirsiniz (07-06-2016, 00:01)harrow33 : Tamam yarın ilk iş oyunu alıp burdan size iletirim teşekkürler ilgilendiğiniz için bu arada soracağım bir husus var ben ilk defa paradox oyunlarında multiplayer oynuyacağım bu konuda pek bir bilgim yok yardımcı olacak bir kaynak var mı Kaynak olarak hoi4'ün wiki sayfası var, bir başka kaynakta youtube'ta video yayınlayan kanallar. Bir ara düzenleyip koyarız siteye bunları, ama o zamanı bekleme malum uzun sürebilir. HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - Shalafi - 07-06-2016 Sovyetler Birliği Almanya Japonya HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - Engerek1234 - 07-06-2016 Birleşlik Krallık Fransa Almanya HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - Çaka Bey - 07-06-2016 Almanya İtalya - Japonya HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - napolyon94 - 07-06-2016 Romanya Yunanistan Turkiye HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - Wayfear - 08-06-2016 Oyun saatleri nedir ? HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - Nogrod - 08-06-2016 İftar sonrası yaparız HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - kabardey - 09-06-2016 Hafta sonu iftarlara davetli olduğum için ben katılamayacağım. Fakat katılan arkadaşlardan ricam eğer imkan var ise video yok ise resimler ile oyunu paylaşmaları. HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - Nogrod - 09-06-2016 oyuncular yerleştirildi, hadi herkese kolay gelsin HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - Duman - 09-06-2016 Yedek de alın gelmeyen olursa diye. HoI4 : Haziran Multiplayer (Haftasonu) - Wayfear - 10-06-2016 Katılım bittimi . Bitmediyse Komünist Çin alabilirmiyim ? |