![]() |
[MP] Civ5 - Multiplayer : Ağustos 2016 - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Firaxis Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-firaxis-forumlari) +--- Forum: Sid Meier's Civilization V (https://forum.strategyturk.com/forum-sid-meier-s-civilization-v) +---- Forum: Civ5: Multiplayer (https://forum.strategyturk.com/forum-civ5-multiplayer) +---- Konu Başlığı: [MP] Civ5 - Multiplayer : Ağustos 2016 (/konu-mp-civ5-multiplayer-agustos-2016) |
RE: Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - Blackwhist - 12-08-2016 @Duman @jax61 --> Almanya @Atakan --> Japonya @Redtay --> Etiyopya @MamuG --> Keltler ve ben ise Endonezya olarak oynuyorum. @Barbarossa Shoshone oynuyordu fakat klasik barbarossa olduğu için şu an AI tarafından yönetiliyor. Sonuç olarak yukarıdaki iletide de belirtildiği gibi kendisini hiç bir Civ V multisine almayacağız. Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - jax61 - 14-08-2016 bu akşam toparlanabilirsek saat 9 da oyunu kuracağız.. eğer ahrep gelirse shoshoneyi ona vereceğiz..diğer ekip umarım online olur. herkese steamden mesaj attım ama şu dakika itibariyle online olan arkadaşımız yok gibi.. Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - Ahrep - 14-08-2016 Gelmeye çalışacağım Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - jax61 - 14-08-2016 oyun kuruldu.. sen yoksan bir eksiğiz :) Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - jax61 - 15-08-2016 multiplayerimizde 2.gun sona erdi.. 5 kişi devam ediyoruz.. ![]() son durum bu şekilde.. harita kapanmaya basladi.. ai shoshne bilimde one gecti.. bakalım zafere ai mi ulasacak yoksa bizden birsi mi :) bir sonraki etkinlik 16.08.2016 salı gece 11:30 da.. Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - Redtay - 15-08-2016 Kim teknoloji çalıyor ben mi yalannnn :D Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - jax61 - 15-08-2016 casusun çalarken yakalandi lem :D bir dahakine kesilebilir söyliyim :D Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - Duman - 15-08-2016 Civ mplerinde paylaşılabilecek herhangi bir istatistik oluyor mu? Oyuncuların gidişatını anlayabileceğimiz. Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - PashaZade - 15-08-2016 Demografilerden belli başlı şeylere bakılabiliyor. En iyi en kötü devlet şeklinde. Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - Leon - 15-08-2016 Şu güzelim mpyi AKK sağ olsun kaçırdım.@Blackwhist'e dikkat geleceğin ülkesi o olur. Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - jax61 - 15-08-2016 demographics kısmında bakılıyor ama herkesin ayrı ayrı istatistiğine bakması gerekiyor. zira herkes kendi sırasını görebiliyor. extradan en iyiler ve en kötüler görülebiliyor. bi sonraki etkinlikte demographics kısmını da eklerim.. @Leon sana ekleme talebi gönderdim hala eklemedin beni. eklesen seni alacaktık. ya nasip bir dahakine. ama halen shoshone boşta istersen gelir alırsın shoshoneyi.. Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - jax61 - 16-08-2016 oyun 11:45 de kurulacaktır duyurulur.Atakanla görüştüm. yoldayım geliyorum dedi. geldiğinde kuracağız.. oyun kuruldu.. Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - jax61 - 17-08-2016 oyunumuzda 3.günün sonuna geldik.. durum şöyledir.. ![]() ![]() istatistiklerde bariz alman üstünlüğü görülmekte..sadece orduda shoshone bizi gecmis durumda ..onu da kısa sürede kirmamiz mümkün :) bakalım bu alman üstünlüğü sürecek mi.. bir sonraki oyunumuz 18.08.2016 saat 21:00 da takip etmeye devam edin :) Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - Atakan - 17-08-2016 Japonya'yı kim oynuyorsa çok zekice hamleler yapıyor. İlk önce kötü durumdaymış gibi gösterip sonra coşacak benden demesi =) :') RE: Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - Blackwhist - 17-08-2016 Onu bunu geç de benim devlet bütün dinleri gördü ya la :') önüne gelen misyoner attı durdu ama sonuç olarak hak dinine döndürdük ;) Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - jax61 - 17-08-2016 aldığın belieflerden bir tanesi senin dinini kurtardı.. dinin şehirlerde normalden %50 daha fazla baskı yapıyor.faith puanın iyi olsa tüm dünyayı dönüştürebilirsin bile :) ama faith bende çok yüksek ..nihahah :D Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - Redtay - 17-08-2016 Endenozya müslümandır. Etiyopya Lideri İslamiyeti yaymak için elinden geleni yapacaktır. RE: Civ5 - Multiplayer : Ağustos [I] - Blackwhist - 17-08-2016 İneğimizi yedirmeyiz. RE: Civ5 - Multiplayer : Ağustos 2016 - jax61 - 18-08-2016 bugünki oyunumuz genel istek üzerine ve mamug nin henüz steamde bulunmaması üzerine gece saatlerinde kurulacaktır. Civ5 - Multiplayer : Ağustos 2016 - jax61 - 18-08-2016 oyun kuruldu |