Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Genel Forumlar (https://forum.strategyturk.com/forum-genel-forumlar) +--- Forum: Oyun Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-oyun-forum) +---- Forum: Forum Oyunları (https://forum.strategyturk.com/forum-forum-oyunlari) +---- Konu Başlığı: Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı (/konu-olumun-esiginde-forum-oyunu-6-kisi-kaldi) |
Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - Feldmarschal - 04-03-2017 aklıma gelmezdi anahtar deliği olayı ama gizli geçiti bildik peki hiç bişey bilmeyen bi sivil nasıl kalbinden vurdu arkasından hemde nokta atışı nişan alsada atamaz bence :D bundan sonra ne var peki hangi oyun :D Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - ZenderX - 04-03-2017 Eski askerdim hocam ben, sivil değil :D Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - TR Ace - 04-03-2017 (04-03-2017, 23:43)Feldmarschal : aklıma gelmezdi anahtar deliği olayı ama gizli geçiti bildik peki hiç bişey bilmeyen bi sivil nasıl kalbinden vurdu arkasından hemde nokta atışı nişan alsada atamaz bence :D bundan sonra ne var peki hangi oyun :D Bakalım böylede olabilir ordular birliği gibide hangisi daha çok istenirse Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - Feldmarschal - 04-03-2017 ben ordulardan yanayım oyumu atayım hemen sonra açıklayım buda güzel fakat akıl yürütmek biraz zor gibi ama eğlenceli her oyunun dediğim gibi :) Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - HulkSpider03 - 04-03-2017 Kütüphane dedim... Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - PashaZade - 05-03-2017 Herkes birşey dedi ama online olan 2 kişi vardı :D Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - HulkSpider03 - 05-03-2017 Yalnız ben direkt kütüphane ve geçitler yazdım. Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - TR Ace - 05-03-2017 (05-03-2017, 10:25)HulkSpider03 : Yalnız ben direkt kütüphane ve geçitler yazdım. Demek ile bulmak ayrı şeyler kütüphaneye sadece kitlenseniz bile kütüphaneden bütün odalara geçiş mümkün değil kütüphaneyi incelerken bir yandan bütün odalarda geçit olabilecek yerleri aramanız gerekecektide zaten aktif kişi sayısı azdı... Gelecek oyun konusundada kararınızıda verinde ordular birliği gibi mi olsun böyle mi olsun Ordular birliği gibi olsun dedi feldmarschal o 1-0 önde şuan Not:Depoyu açsaydınız içerde ölmüş ailenizden bireyler oalcaktı her yeri bağlı şekilde (ilk gece açsaydınız kurtulacaklardı tabide son gece açmayı düşünüyordu feldmarschal :D ) Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - Pierro - 05-03-2017 Dedektifimiz vasattı. Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - Feldmarschal - 05-03-2017 Depoda insan mı varmış zaten ben açıcaktım ama kokar leşler diye yani düşünceli davrandım ondan yani :D:D Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - TR Ace - 05-03-2017 (05-03-2017, 13:41)Feldmarschal : Depoda insan mı varmış zaten ben açıcaktım ama kokar leşler diye yani düşünceli davrandım ondan yani :D:D Deponun en gerisinde bağlı kişiler vardı herkesin ailesinden bir kişi ilk iki geceden sonra susuzluktan öldüler zaten :D . Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - Feldmarschal - 05-03-2017 Heh işte kokmasın diye açmadım düşünmem lazım içerdekileride çıksalar bi ton masraf yedir içir şu bu içerde kaldıkları iyi olmuş :D kendimi suçsuz göstereyim heme :D Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - TR Ace - 05-03-2017 Neyse tekrar yazayım beyler ordular birliği gibi mi olsun böyle mi olsun (böyle olsun diyorsanız zorluktan bahsedin iyi mi arttırayım mı ) Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - PashaZade - 05-03-2017 Böyle olsun. Ama aktifler gelsin ve zor olmasın daha deneyim elde edemedim çünkü :D Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - TR Ace - 05-03-2017 1-1 o zaman oylar feldmarschalda ordular birliği gibi olsun diyordu böyle olursa fazladan ekde yapıcam ölümleri kolaylaştırsak bile herkesin kendine özel söylemesi yasak bir sırrı olacak mesela hiçbir zaman b şıkkını seçemez yada x kişisiyle aynı yerde bulunamaz gibi... Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - ZenderX - 05-03-2017 Bu oyun türü güzel bence de. Katil olmazsam daha aktif olabileceğimi düşünüyorum :D Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - PashaZade - 05-03-2017 ZenderXin öldürmek istemediği kişiler kim :) RE: Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - ZenderX - 05-03-2017 (05-03-2017, 20:40)PashaZade : ZenderXin öldürmek istemediği kişiler kim :) Feldmarschal ve Lothebork 'u seçmiştim. Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - PashaZade - 05-03-2017 Beni öldürcektin yani... Harita oyunlarından ki hukukumuz bir işe yaramamış demek :) :Evil: Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı - HulkSpider03 - 05-03-2017 Ordular birliği gibi olsın |