Ölümün Eşiğinde [Forum Oyunu] 6 Kişi Kaldı
aklıma gelmezdi anahtar deliği olayı ama gizli geçiti bildik peki hiç bişey bilmeyen bi sivil nasıl kalbinden vurdu arkasından hemde nokta atışı nişan alsada atamaz bence :D bundan sonra ne var peki hangi oyun :D
Ara
Eski askerdim hocam ben, sivil değil :D
Ara
(04-03-2017, 23:43)Feldmarschal : aklıma gelmezdi anahtar deliği olayı ama gizli geçiti bildik peki hiç bişey bilmeyen bi sivil nasıl kalbinden vurdu arkasından hemde nokta atışı nişan alsada atamaz bence :D bundan sonra ne var peki hangi oyun :D

Bakalım böylede olabilir ordular birliği gibide hangisi daha çok istenirse
Ara
ben ordulardan yanayım oyumu atayım hemen sonra açıklayım buda güzel fakat akıl yürütmek biraz zor gibi ama eğlenceli her oyunun dediğim gibi :)
Ara
Kütüphane dedim...
Ara
Herkes birşey dedi ama online olan 2 kişi vardı :D
Ara
Yalnız ben direkt kütüphane ve geçitler yazdım.
Ara
(05-03-2017, 10:25)HulkSpider03 : Yalnız ben direkt kütüphane ve geçitler yazdım.

Demek ile bulmak ayrı şeyler kütüphaneye sadece kitlenseniz bile kütüphaneden bütün odalara geçiş mümkün değil kütüphaneyi incelerken bir yandan bütün odalarda geçit olabilecek yerleri aramanız gerekecektide zaten aktif kişi sayısı azdı...

Gelecek oyun konusundada kararınızıda verinde ordular birliği gibi mi olsun böyle mi olsun Ordular birliği gibi olsun dedi feldmarschal o 1-0 önde şuan

Not:Depoyu açsaydınız içerde ölmüş ailenizden bireyler oalcaktı her yeri bağlı şekilde (ilk gece açsaydınız kurtulacaklardı tabide son gece açmayı düşünüyordu feldmarschal :D )
Ara
Dedektifimiz vasattı.
Ara
Depoda insan mı varmış zaten ben açıcaktım ama kokar leşler diye yani düşünceli davrandım ondan yani :D:D
Ara
(05-03-2017, 13:41)Feldmarschal : Depoda insan mı varmış zaten ben açıcaktım ama kokar leşler diye yani düşünceli davrandım ondan yani :D:D

Deponun en gerisinde bağlı kişiler vardı herkesin ailesinden bir kişi ilk iki geceden sonra susuzluktan öldüler zaten :D .
Ara
Heh işte kokmasın diye açmadım düşünmem lazım içerdekileride çıksalar bi ton masraf yedir içir şu bu içerde kaldıkları iyi olmuş :D kendimi suçsuz göstereyim heme :D
Ara
Neyse tekrar yazayım beyler ordular birliği gibi mi olsun böyle mi olsun (böyle olsun diyorsanız zorluktan bahsedin iyi mi arttırayım mı )
Ara
Böyle olsun. Ama aktifler gelsin ve zor olmasın daha deneyim elde edemedim çünkü :D
Ara
1-1 o zaman oylar feldmarschalda ordular birliği gibi olsun diyordu böyle olursa fazladan ekde yapıcam ölümleri kolaylaştırsak bile herkesin kendine özel söylemesi yasak bir sırrı olacak mesela hiçbir zaman b şıkkını seçemez yada x kişisiyle aynı yerde bulunamaz gibi...
Ara
Bu oyun türü güzel bence de. Katil olmazsam daha aktif olabileceğimi düşünüyorum :D
Ara
ZenderXin öldürmek istemediği kişiler kim :)
Ara
(05-03-2017, 20:40)PashaZade : ZenderXin öldürmek istemediği kişiler kim :)

Feldmarschal ve Lothebork 'u seçmiştim.
Ara
Beni öldürcektin yani... Harita oyunlarından ki hukukumuz bir işe yaramamış demek :) :Evil:
Ara
Ordular birliği gibi olsın
Ara

Konuyu Okuyanlar: 27 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.