![]() |
Günlük: EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari) +--- Forum: Europa Universalis IV (https://forum.strategyturk.com/forum-europa-universalis-iv) +---- Forum: EU4: Haberler (https://forum.strategyturk.com/forum-eu4-haberler) +---- Konu Başlığı: Günlük: EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri (/konu-gunluk-eu4-eyalet-merkezilestirme-ve-kanal-degisiklikleri) |
EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri - Duman - 02-03-2021 ![]() Europa Universalis IV geliştirici günlüklerinde bu hafta Eyalet Merkezileştirme özelliği ve Kanal mekaniğinde yapılan değişiklikler tanıtılıyor.
https://forum.paradoxplaza.com/forum/threads/eu4-leviathan-development-diary-3rd-of-march-2021.1460059/ :Europa Universalis IV için kaleme alınmış bir başka geliştirici günlüğüne daha hoş geldiniz. Leviathan'da işler istediğimiz gibi gidiyor, şu sıralar içerikler üzerinde son dokunuşları yapmakla meşgulüz. EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri - baywatch06 - 02-03-2021 Eyalet Merkezileştirme bunun ne işe yaradığını söylmediler aşırı kısa ve eh dedirtecek özellikler EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri - Voidian - 02-03-2021 Oyunda halihazırda zaten reform puanı harcayıp idari kapasiteyi 20'şer 20'şer arttırabiliyorduk. Onun üstüne niye böyle bir mekanik getirme ihtiyacı hissetmişler, bunun oyuna katkısı ne anlayamadım. Mekanik sıkıştaracak yer kalmadığından olan mekaniğin üstüne kaçak kat çıkıyorlar artık heralde. EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri - GespensterPanzer - 02-03-2021 Artık şu oyunu bir kenara bırakıp yeni oyuna odaklansalar ya, özellikle Victoria 3. Gerçekten oyunun suyunu çıkarıyorlar gibi hissediyorum artık. Hoi4 bana göre ölü doğdu ama CK3 de bir o kadar güzel bir çıkış yaptı. CK3'ün yolundan devam ederler umarım. EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri - Menars - 02-03-2021 Şahsen merkezileştirmeden sonra toprak üzerinde alabileceğimiz etkiler artsa daha güzel olurmuş. Bu haliyle yarım kalmış bir mekaniğe benziyor. EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri - Defterdar - 02-03-2021 Dandik mekanik :/ EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri - PCOyun - 02-03-2021 Filler mekanikler olmuş ama zararı olan, yeter artık dedirtecek bir şey görmedim. EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri - baywatch06 - 02-03-2021 BU arada ek olarak kanalların mekanikleri eksik kanalı kullanan her tarafsız devlet için gemği başına 5 altın müttefiklerimiz için 3 altın geçiş ücreti alınabilirdi EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri - Defterdar - 02-03-2021 Düşman devletlere kanalı kapatma seçeneği vs.'de olabilir. EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri - Türk Şad - 02-03-2021 Leviathan'da işler istediğimiz gibi gidiyor diyor arkadaş. Bana kalırsa eu4 un en facia genişletme paketleri sıralamasında ilk 3 ü zorlar bu paket. EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri - taylanhavertz - 02-03-2021 kale özelliği iyi olmuş fazla clickten kurtarıcak beni EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri - gereksizihtiyac - 06-03-2021 (02-03-2021, 16:11)GespensterPanzer : Artık şu oyunu bir kenara bırakıp yeni oyuna odaklansalar ya, özellikle Victoria 3. Gerçekten oyunun suyunu çıkarıyorlar gibi hissediyorum artık. Hoi4 bana göre ölü doğdu ama CK3 de bir o kadar güzel bir çıkış yaptı. CK3'ün yolundan devam ederler umarım.şu an en çok oynanan oyun Hearts of iron 4. 34 bin kişi oynuyor, sonra eu 4 var o da 20 bin civarı, iyi çıkış yaptı dediğin ck3 13 bin. stellaris bile daha fazla. bence en keyiflileri kesinlikle eu4 ama hoi 4 hiç boş değil özellikle modlarla. EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri - GespensterPanzer - 06-03-2021 (06-03-2021, 15:12)gereksizihtiyac :(02-03-2021, 16:11)GespensterPanzer : Artık şu oyunu bir kenara bırakıp yeni oyuna odaklansalar ya, özellikle Victoria 3. Gerçekten oyunun suyunu çıkarıyorlar gibi hissediyorum artık. Hoi4 bana göre ölü doğdu ama CK3 de bir o kadar güzel bir çıkış yaptı. CK3'ün yolundan devam ederler umarım.şu an en çok oynanan oyun Hearts of iron 4. 34 bin kişi oynuyor, sonra eu 4 var o da 20 bin civarı, iyi çıkış yaptı dediğin ck3 13 bin. stellaris bile daha fazla. bence en keyiflileri kesinlikle eu4 ama hoi 4 hiç boş değil özellikle modlarla. Modlarla özellikle Kaiserreich ile oyun gayet güzel ama bence mekanikleri çok basitleştirildi. Özellikle hava kuvvetleri yönetimi çocuk oyunu gibi. Oyunu basitleştireceğiz derken kalbini söküp aldılar, çok oynanmasının sebebi de bu bence. EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri - harukanosora12 - 07-03-2021 (06-03-2021, 16:15)GespensterPanzer :(06-03-2021, 15:12)gereksizihtiyac :(02-03-2021, 16:11)GespensterPanzer : Artık şu oyunu bir kenara bırakıp yeni oyuna odaklansalar ya, özellikle Victoria 3. Gerçekten oyunun suyunu çıkarıyorlar gibi hissediyorum artık. Hoi4 bana göre ölü doğdu ama CK3 de bir o kadar güzel bir çıkış yaptı. CK3'ün yolundan devam ederler umarım.şu an en çok oynanan oyun Hearts of iron 4. 34 bin kişi oynuyor, sonra eu 4 var o da 20 bin civarı, iyi çıkış yaptı dediğin ck3 13 bin. stellaris bile daha fazla. bence en keyiflileri kesinlikle eu4 ama hoi 4 hiç boş değil özellikle modlarla. EU4 - Eyalet Merkezileştirme ve Kanal Değişiklikleri - GespensterPanzer - 07-03-2021 (07-03-2021, 02:23)harukanosora12 :(06-03-2021, 16:15)GespensterPanzer :(06-03-2021, 15:12)gereksizihtiyac :(02-03-2021, 16:11)GespensterPanzer : Artık şu oyunu bir kenara bırakıp yeni oyuna odaklansalar ya, özellikle Victoria 3. Gerçekten oyunun suyunu çıkarıyorlar gibi hissediyorum artık. Hoi4 bana göre ölü doğdu ama CK3 de bir o kadar güzel bir çıkış yaptı. CK3'ün yolundan devam ederler umarım.şu an en çok oynanan oyun Hearts of iron 4. 34 bin kişi oynuyor, sonra eu 4 var o da 20 bin civarı, iyi çıkış yaptı dediğin ck3 13 bin. stellaris bile daha fazla. bence en keyiflileri kesinlikle eu4 ama hoi 4 hiç boş değil özellikle modlarla. Hocam Black Ice şahanedir, hele 3. oyun için olan versiyonu efsanedir. HoI IV için olanını ilk çıktığı zaman denemiştim ama denge problemleri vardı eğer şu an oynanabilecek durumdaysa bir yükleyip şans vereyim. |