Strategyturk Forumları
[MP] Stellaris - Multiplayer : Mayıs 2016 - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Paradox Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-paradox-forumlari)
+--- Forum: Stellaris (https://forum.strategyturk.com/forum-stellaris)
+---- Forum: Stellaris: Multiplayer (https://forum.strategyturk.com/forum-stellaris-multiplayer)
+---- Konu Başlığı: [MP] Stellaris - Multiplayer : Mayıs 2016 (/konu-mp-stellaris-multiplayer-mayis-2016)

Sayfalar: 1 2

Stellaris - Multiplayer : Mayıs 2016 - SHD - 21-05-2016

NAomjO.jpg

Stellaris'in ilk multiplayerını düzenleme vakti geldi. Umarım tüm orijinal oyun sahipleri oyuna katılır ve MP tecrübesini tatmış oluruz. 
İlk multi olacağı için herhangi bir kural koymayı gerek görmedim, saygı çerçevesinde oynamak yeterli.

Katılımcı sayısına göre başlarken yıldız sayısı arttırabilir veya azaltabiliriz.

Oyun günleri cuma ve cumartesi saat 20.30 ile 22.30 arasında.

QMgjNZ.jpg

Oyuncular

Miltiades
Awake
Oberhauser
Furkovic

Stellaris - MP Mayıs I - Steafun - 21-05-2016

Final haftasına ayarladım diyorsun :P maalesef katılamıyorum.

Stellaris - MP Mayıs I - ferevon - 21-05-2016

Yıldız sayısını artırırsanız çok ciddi kasar.600'de bile midgame sonrası kolay kolay oynayamazsınız. 1.1'i beklemek mantıklı olabilir, hem oynanış açısından hem de performans açısından multinin uzun ömürlü olması adına.

Stellaris - MP Mayıs I - Oberhauser - 21-05-2016

Günleri yazsaydın iyiydi bu hafta benimde sınav haftam
ama sonraki haftalar için gelebilirim.

Stellaris - MP Mayıs I - SHD - 21-05-2016

Günleri yazdım.

Stellaris - MP Mayıs I - Lothebork - 21-05-2016

Milletin sınavları, finalleri var. :(

Stellaris - MP Mayıs I - Shalafi - 21-05-2016

Merhaba. Oyuna dün başlandı mı yoksa yeni mi başlayacağız?

Yeni.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Gelmeye çalışacağım. Eklemek isterseniz Steam id im Shalafi

Arkadaşlar ben oyundayım. Sizi nasıl bulabilirim?

Stellaris - MP Mayıs I - Justicar - 21-05-2016

Fİnal haftası.

Stellaris - MP Mayıs I - Awake - 21-05-2016

Oraya bir Awake yazmanızı rica ediciğim.

Yıldız sayısı iyi, hatta biraz daha azaltılabilir.

Arkadaşlar şu an oynanan bir oyun yok sanırsam. Oyun olduğunda beni bir dürterseniz gelmek çok isterim. Bir de multiplayer listesinden sizleri nasıl bulabilirim? Kullanılan standart bir isim var mı? Strategyturk gibi mesela.

RE: Stellaris - MP Mayıs I - SHD - 21-05-2016

(21-05-2016, 20:57)Shalafi : Arkadaşlar şu an oynanan bir oyun yok sanırsam. Oyun olduğunda beni bir dürterseniz gelmek çok isterim. Bir de multiplayer listesinden sizleri nasıl bulabilirim? Kullanılan standart bir isim var mı? Strategyturk gibi mesela.

Ben steam üzerinden arkadaşlık isteği attım. Oyun zamanında seni davet ederim öyle girersin oyuna. 

Bu arada finaller diyen arkadaşlar üzülmesinler haftaya cuma başlıyoruz ve cumartesi günkü oyunla haftayı bitireceğiz ve size bolca zaman kalacak ki ben de finale gireceğim. Gönül rahatlığıyla katılın. :)

RE: Stellaris - MP Mayıs I - Shalafi - 21-05-2016

(21-05-2016, 21:15)Miltiades :
(21-05-2016, 20:57)Shalafi : Arkadaşlar şu an oynanan bir oyun yok sanırsam. Oyun olduğunda beni bir dürterseniz gelmek çok isterim. Bir de multiplayer listesinden sizleri nasıl bulabilirim? Kullanılan standart bir isim var mı? Strategyturk gibi mesela.

Ben steam üzerinden arkadaşlık isteği attım. Oyun zamanında seni davet ederim öyle girersin oyuna. 

Bu arada finaller diyen arkadaşlar üzülmesinler haftaya cuma başlıyoruz ve cumartesi günkü oyunla haftayı bitireceğiz ve size bolca zaman kalacak ki ben de finale gireceğim. Gönül rahatlığıyla katılın. :)
Teşekkür ederim.

Stellaris - MP Mayıs I - Furkovic - 21-05-2016

1 haziranda başlarsa gelirim .

Ayın 27'sinde başlıyoruz. Gelen gelsin, en az 4 kişi olmak şartıyla bu oyun oynanacak.

Stellaris - MP Mayıs I - Trubac - 22-05-2016

Alımlar hala devam ederse 10 Haziranda gelirim.

Stellaris - MP Mayıs I - Oberhauser - 22-05-2016

Tamam Cuma Cumartesi ise gelirim beni de yazabilirsin.

Stellaris - MP Mayıs I - Furkovic - 23-05-2016

Oyunu hiç oynamadım aldım öyle duruyor ekle bakalım .

Stellaris - MP Mayıs I - SHD - 25-05-2016

Ekledim.