[MP] Hearthstone - Turnuva: Mart 2017 - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Blizzard Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-blizzard-forumlari) +--- Forum: Hearthstone (https://forum.strategyturk.com/forum-hearthstone) +---- Forum: Hearthstone: Multiplayer (https://forum.strategyturk.com/forum-hearthstone-multiplayer) +---- Konu Başlığı: [MP] Hearthstone - Turnuva: Mart 2017 (/konu-mp-hearthstone-turnuva-mart-2017) |
Hearthstone - Turnuva: Mart 2017 - Nyderrath - 19-02-2017 Fikstür 2-4 Mart @Duman 1 - 0 @Cpt.MacMillan @ZenderX 1 - 0 @troglodyte @Archmage 1 - 0 @birisi43 5-7 Mart Archmage 1 - 0 ZenderX Duman 0 - 1 Birisi43 Troglodyte 1 - 0 Cpt.Macmillan 8-10 Mart Birisi43 1 - 0 ZenderX Cpt.Macmillan 1 -0 Archmage Duman 0 -1 Troglodyte 11-13 Mart Archmage 1 - 0 Duman Birisi43 0 - 1 Troglodyte Cpt.Macmillan 1 - 0 ZenderX 14-16 Mart ZenderX 1 - 0 Duman Birisi43 1 - 0 Cpt.Macmillan Archmage 0 - 1 Troglodyte 17-19 Mart Cpt. Macmillan 1 - 0 Duman Troglodyte 1 - 0 ZenderX Birisi43 1 - 0 Archmage 20-22 Mart ZenderX 1 - 0 Archmage Birisi43 1 - 0 Duman Cpt.Macmillan 0 - 1 Troglodyte 23-25 Mart ZenderX 1 - 0 Birisi43 Archmage 0 - 1 Cpt.Macmillan Troglodyte 1 - 0 Duman 26-28 Mart Duman 0 - 1 Archmage Troglodyte 1 - 0 Birisi43 ZenderX 0 - 1 Cpt.Macmillan 29-31 Mart Duman 0 - 1 ZenderX Cpt.Macmillan 1 - 0 Birisi43 Troglodyte 1 - 0 Archmage Puan Durumu İstatistikler Mage Seçilme: 7 Kazanma: 1 Yasaklanma: 5 Rogue Seçilme: 3 Kazanma: 3 Yasaklanma: 1 Warlock Seçilme: 9 Kazanma: 6 Yasaklanma: 8 Shaman Seçilme: 4 Kazanma: 3 Yasaklanma: 18 Druid Seçilme: 12 Kazanma: 7 Yasaklanma: 8 Paladin Seçilme: 7 Kazanma: 2 Yasaklanma: 2 Warrior Seçilme: 3 Kazanma: 0 Yasaklanma: 4 Priest Seçilme: 6 Kazanma: 4 Yasaklanma: 10 Hunter Seçilme: 9 Kazanma: 4 Yasaklanma: 4 Kurallar -Kart kısıtlaması yok, herkes istediği desteyi oluşturabilir. -Maçlar tek maç üzerinden olacak. Kazanan 2 , kaybeden ise 1 puan kazanacak. -Her oyuncu her oyuncuyla 2 maç yapacak.Örnek vermek gerekirse futbol liglerindeki fikstür sistemi ile oynayacağız. -Bir nebze bası destelerin önüne geçmek adına her iki oyuncuda kendi maçları için 1 er hero banlayacaklar. Şöyleki A vs B maçında A '' warrior '' u , B ise '' druid '' i banladı. Hero seçimleri kalan 7 hero arasından yapılacak. Yani banı sadece karşıya değil aynı zamanda kendinize atıyorsunuz. -Katılımcı sayısına göre maç günleri belirlenecek. 6 kişi olursa toplamda herkes 10 maç yapacağı için Mart ayını 10'a bölüp her maç için 3 gün ayırabiliriz. -Maç esnasında bağlantısı kopan oyuncu yenik sayılır. -Maç sonuçlarının resimleri atılması zorunludur. -Berabere biten maçta her iki tarafta 1 puan alır. RE: Hearthstone- Strategyturk Ligi - Duman - 19-02-2017 Kurallara göre katılmayı düşünebilirim. Hearthstone - Strategyturk Ligi - Kher - 19-02-2017 Katılıyorum süper fikir tebrik ediyorum seni :) Hearthstone - Strategyturk Ligi - ZenderX - 19-02-2017 Elbette katılırım ancak kuralların ve diğer detayların önceden açıklanmasının katılımı kolaylaştıracağını düşünüyorum.Kuralların beğenmeyip katılmaktan vazgeçenlerin önüne geçilmiş olur. Herkes tam olarak neye katılmak istediğini bilerek fikir belirtir. RE: Hearthstone - Strategyturk Ligi - Nyderrath - 19-02-2017
Eklenmesi ya da kaldırılmasını istediğiniz kural varsa lütfen yazınız. Unutmayın en önemli şey eğlenmek, şuan belirli bir ödül yok. Ancak yazan bütün kurallar, resmi turnuvalarda uygulanılan kurallar. Zamanında bir çok turnuvaya katılmıştım, kimisinden paralar aldım kimisinde sonuncu oldum. Ama her turnuva maçı bir zevkti. Ödül yok diye katılmamazlık ya da deckiniz yok diye katılmamazlık etmeyin lütfen. En önemli şey eğlenmek ve tecrübe kazanmak. Hearthstone - Strategyturk Ligi - Kher - 19-02-2017 Hocam kurallar güzel ancak mesela BLIZZARD turnuvalarında kazanan oyuncu aynı desteyle oynayamıyor mantıklıda çünkü kazanırsan ve o deste ile hep oynamaya devam edersen hep kazanırsın bence kazanan aynı deste ile oynamamlı ama kaybeden aynı deste ile oynasın mı oynamasın mı karar veremedim RE: Hearthstone - Strategyturk Ligi - Nyderrath - 19-02-2017 (19-02-2017, 19:56)Cpt.MacMillan : Hocam kurallar güzel ancak mesela BLIZZARD turnuvalarında kazanan oyuncu aynı desteyle oynayamıyor mantıklıda çünkü kazanırsan ve o deste ile hep oynamaya devam edersen hep kazanırsın bence kazanan aynı deste ile oynamamlı ama kaybeden aynı deste ile oynasın mı oynamasın mı karar veremedim Kazanan oyuncu deckini elinde tutup, kaybeden oyuncu değiştirirse, o deckin antisini seçecek şekilde seçer. Bence böyle kalmalı ama tabii çok istek varsa değiştiririm. Hearthstone - Mart Ligi - ZenderX - 19-02-2017 Wild mı oynuyoruz standart mı ? Hearthstone - Mart Ligi - Kher - 19-02-2017 standart oynanacakmış yukarıda yazıyo ya XD Hearthstone - Mart Ligi - Justicar - 19-02-2017 Haftasonuna bende katılırım. RE: Hearthstone - Mart Ligi - ZenderX - 19-02-2017 (19-02-2017, 21:20)Cpt.MacMillan : standart oynanacakmış yukarıda yazıyo ya XD Standart göremedim hiç bir yerde. Classic gördüm onuda normal oyun yani tavern brawl değil olarak algıladım. RE: Hearthstone - Mart Ligi - Nyderrath - 19-02-2017 (19-02-2017, 22:58)ZenderX :(19-02-2017, 21:20)Cpt.MacMillan : standart oynanacakmış yukarıda yazıyo ya XD Standart olacak hocam. Classic derken onu kastetmiştim. Hearthstone - Mart Ligi - Doraemon - 19-02-2017 Eşit desteler olmayacağı için kartları iyi olanın kazanacağını, yani maçların dengesiz olacağını, bu yüzden de katılmamayı düşünüyorum. Hearthstone - Mart Ligi - Duman - 20-02-2017 Legendaryleri banlasak mı? Veya topluluğu büyüttükten sonra 2 lig olabilir biri normal biri profesyonel (legendarylerle) RE: Hearthstone - Mart Ligi - Kher - 20-02-2017 Aslında illa eşit bir turnuva olucak diyorsak sadece basic (oyun tarafından size ilk başta verilen kartlar) ve common (kartların değerleri bakımından beyaz renkli kartlar) ile oynanabilir iyi bir katılımın olacağını düşünüyorum @Duman ın dediği gibi zamanla topluluğumuz gelişirse normal turnuvalara da adım atabiliriz bu arada kimse benim birilerini ezik olarak gordugumu dusunmesin ki kimse bu oyuna basladiginda koleksiyonunda onlarca kart ve legendryler yoktu RE: Hearthstone - Mart Ligi - Nyderrath - 20-02-2017 (19-02-2017, 23:53)Doraemon : Orta eşit deste olmayacağı için kartları iyi olanın kazanacağını, yani maçların dengesiz olacağını, bu yüzden de katılmamayı düşünüyorum. Önemli olan tecrübe kazanmak ancak decklere dust limit sınırlaması ya da her deckte sadece maksimum 1 legendary olacak şekilde değiştirebiliriz. Hearthstone - Mart Ligi - ZenderX - 20-02-2017 Evet önemli olan tecrübe kazanmak ve tabii ki eğlenmek. Dediğiniz gibi dengede problemler yaşayabiliriz tabii ama o kadar büyük sorunlar yaratacağını zannetmiyorum. Yinede rare-epic-legendary kartlar için sınırlar koyabiliriz. Örneğin max 5 rare, 3 epic, 2 legendary gibi. Aramızda uçurumlarda yok zaten çoğu kişi 15-20 rank arasında ve tabii ki şans da çok önemli. Herkesin katılmasını bekliyorum. Hearthstone - Mart Ligi - Hammurabi - 20-02-2017 Dediğiniz sınırlamalar olmamalı bence, ben oyun stilime göre seçiyorum kartları ve belli bir deckim var. Kartlarım mükemmel değil ama kendime göre uydurdum o şekilde oynuyorum. Sınırlama olmazsa katılabilirim Hearthstone - Mart Ligi - Kher - 20-02-2017 Bi şekilde ortasını bulmamız lazım bu turnuvanın tabiki herkes için eğlenceli olmasıni istiyorum ki bende eğlenebiliyim Hearthstone - Mart Ligi - ZenderX - 20-02-2017 Açıkçası bende kısıtlamalar koymak istemiyorum. Hearthstone bir satranç değil, %100 denge söz konusu olamaz. Yetenek ile birlikte şansında çok öne çıktığı bir oyun. İyi oyuncuların iyi destelerine karşı yenilmekte gayet zevkli olacaktır. Eğer durumu bir oylamaya çevireceksek ben kısıtlama olmasın, herkes istediği kartı kullansın diyorum. |