Strategyturk Forumları
[MP] Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 - Baskı Önizleme

+- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com)
+-- Forum: Microsoft Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-microsoft-forumlari)
+--- Forum: Rise of Nations (https://forum.strategyturk.com/forum-rise-of-nations)
+---- Forum: RoN: Multiplayer (https://forum.strategyturk.com/forum-ron-multiplayer)
+---- Konu Başlığı: [MP] Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 (/konu-mp-rise-of-nations-multiplayer-haziran-2017)

Sayfalar: 1 2 3

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 - napolyon94 - 03-06-2017

18805eea782ff9360aaf8f5d8159e5d2.jpg

Evet beyler hanımlar listeyi dolduralım, Pazartesi akşamı (5 haziran) RoN oynuyoruz. Malum oyunun yapısından dolayı en fazla 8 kişi :) . Akşam 22,00'da görüşmek üzere :ok:

5 Haziran MP Listesi
-Kirpi KICKED
-napolyon94
-Kenan Komutan
Yaso
ProPopier
-

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 - Merco - 03-06-2017

Katılıyorum.

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 - napolyon94 - 03-06-2017

ekledim listeye :) Kaldı geriye 4

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 - Aeschyli - 03-06-2017

Salı günü yaparsanız katılabilirim ama pazartesi malesef müsait değilim

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 - Yaso - 03-06-2017

Ben de varım

RE: Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 - ProPopier - 03-06-2017

bende katılıyorum

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 - napolyon94 - 04-06-2017

ekledim Yaso ve Pro, hoşgeldiniz :)

Son 2 kişi beyler hanımlar, kontenjan tamam olunca oyun kondisyonlarını belirleyelim.

@Aeschyli bu kadar insanı şimdi kaydırmayalım 1 gün :) ama salı kurarsan oyun ben gelirim, belki zorlarsan sende katılırsın :)

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 - yafeshan - 04-06-2017

noluo yaw, rise of nations oyunu mu kuruluo. ve bana haber vermemisler

pazartesi aksam 10dan sonra ne kadar oynayabilirim bilmiom ama yaz bakalim.

RE: Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 - napolyon94 - 04-06-2017

(04-06-2017, 00:09)yafeshan : noluo yaw, rise of nations oyunu mu kuruluo. ve bana haber vermemisler

pazartesi aksam 10dan sonra ne kadar oynayabilirim bilmiom ama yaz bakalim.

haha yazayım mı yazmıyayım mı :D

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 - yafeshan - 04-06-2017

yaziver sen, bi yolunu bulur oynariz

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 - napolyon94 - 05-06-2017

beyler bayanlar
uyanın bakalım
Kirpi gelemiyor
onun dışında tam gibiyiz
Oyunu kuruyorum, 22,05 de başlarız,

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 - Aeschyli - 05-06-2017

Sınavım çarşamba günüymüş dolayısıyla boşum. Saat 10 da gelebilirim.

RE: Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 - napolyon94 - 05-06-2017

(05-06-2017, 21:17)Aeschyli : Sınavım çarşamba günüymüş dolayısıyla boşum. Saat 10 da gelebilirim.

Gel hoca gel başımızın üstünde yerin var :)

qW9ZXD.jpg

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 (BAŞLIYORUZ HAYDİ TOPLAN) - Aeschyli - 05-06-2017

Discorda toplanalım bence konuşarak oynamak zevkli oluyor.

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 (BAŞLIYORUZ HAYDİ TOPLAN) - yafeshan - 05-06-2017

bekliyorum ben

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 (BAŞLIYORUZ HAYDİ TOPLAN) - napolyon94 - 05-06-2017

Discorda gelin beyler hanımlar

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 (BAŞLIYORUZ HAYDİ TOPLAN) - Aeschyli - 05-06-2017

lWBV7J.jpg

Oyunun başı oldukça adil bir savaş.

6 kişilik oyunda 2.Çağda Kırmızı-Mavi-Lacivert vs Yeşil

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 (BAŞLIYORUZ HAYDİ TOPLAN) - kenankomutan - 06-06-2017

Arkadaşım o sırada turuncu da bana saldırdı biz buralara gelip ağlıyor muyuz ? ardından sırasıyla turuncu ve beyaz tekrardan.

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 (BAŞLIYORUZ HAYDİ TOPLAN) - ProPopier - 06-06-2017

valla oyun sonundada beyazlar ve turuncularla savaştım aynanda :D beyazlarla cephem olmamasına rağmen ama güzel oyuncu bence katılan herkese teşekkürler :D

Rise of Nations - Multiplayer: Haziran 2017 (BAŞLIYORUZ HAYDİ TOPLAN) - Aeschyli - 06-06-2017

Oyun başı ilk saldırıyı bana kırmızı yaptı ve bir güzel ordularını imha ettim. Aynı zamanda açık mavidende saldırı bekliyordum. Sınır komşusu olduğumudan bu gayet normaldi ancak aradan bir 3-4 dk geçtikten sonra sınırımdan daha önce keşfetmediğim kapalı mavinin ordularının geldiğini görünce şok oldum. Onun üzerine açıkca anlaşmış gibi aynı anda hem senin hemde kırmızının orduları üzerime gelince açıkca anlaştığınızı anlamış oldum. Birde discorddan şehir paylaşımlarımı yapıyordunuz.

Normalde olması gereken olay Kırmızılı arkadaşın bana yaptığı başarısız saldırıdan sonra net birşekilde onun arkasındaki kapalı maviden saldırı alması olmalıydıki onun yerine 3 kişi bir kişiyi bölüşmeyi tercih ettiniz bunu es geçelim.

Tüm bu şanssızlıklara rağmen üstte kalan tek şehirimle direnmeye çalışırken tekrardan anlaşmalı olarak hem kırmızı hem açık mavi saldırısına uğruyorum. Bütün şehirlerimi kaybetmişim ve açık mavinin üzerindeki topraklarda hayatta kalmaya çalışıyorum. Açık mavi saldırsa anlayabileceğim zaten hazırlanıyordumda ama normalde açık mavi ile açık bir şekilde anlaşmazlık yaşaması gereken kırmızı aradan benim çekilmeme rağmen bana saldırıyor. Tüm bu saldırılarda açıkca eşzamanlı oluyor.

Bununda normalde olması gereken versiyonu ben üstte 1 çağ geride kalmış tüm maden kaynaklarını kaybetmiş bir şekilde direnmeye çalışırken bana saldıran açık mavinin sınırındaki kırmızıdan saldırı yemesi olmalıydı. Ama yine arkadaş bir biçimde garibana saldırıp bir güzel paylaştınız. Survival yani herkes tek modunda açılan bir oyunda 2-3 defa tekrar eden bu olaylardan sonra size güvenmemi beklemeyin. Fairplay'den zerre nasibinizi almamışsınız adaletsiz birşekilde aranızda kalan tanımadığınız oyuncuyu paylaşıyorsunuz birde üste çıkmaya çalışmayın.