İleti Sayısı: 1,959
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
39
ekledim listeye :) Kaldı geriye 4
•
İleti Sayısı: 2,839
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Salı günü yaparsanız katılabilirim ama pazartesi malesef müsait değilim
•
İleti Sayısı: 1,518
Imperium:
16
04-06-2017, 00:09
(Son Düzenleme: 04-06-2017, 00:10, Düzenleyen: yafeshan.)
noluo yaw, rise of nations oyunu mu kuruluo. ve bana haber vermemisler
pazartesi aksam 10dan sonra ne kadar oynayabilirim bilmiom ama yaz bakalim.
•
İleti Sayısı: 1,518
Imperium:
16
yaziver sen, bi yolunu bulur oynariz
•
Imperium:
39
beyler bayanlar
uyanın bakalım
Kirpi gelemiyor
onun dışında tam gibiyiz
Oyunu kuruyorum, 22,05 de başlarız,
•
Imperium:
47
Sınavım çarşamba günüymüş dolayısıyla boşum. Saat 10 da gelebilirim.
•
Imperium:
47
Discorda toplanalım bence konuşarak oynamak zevkli oluyor.
•
Imperium:
39
05-06-2017, 21:53
(Son Düzenleme: 15-06-2018, 00:27, Düzenleyen: Duman.)
Discorda gelin beyler hanımlar
•
İleti Sayısı: 16
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
Arkadaşım o sırada turuncu da bana saldırdı biz buralara gelip ağlıyor muyuz ? ardından sırasıyla turuncu ve beyaz tekrardan.
•
İleti Sayısı: 4
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
0
valla oyun sonundada beyazlar ve turuncularla savaştım aynanda :D beyazlarla cephem olmamasına rağmen ama güzel oyuncu bence katılan herkese teşekkürler :D
•
Imperium:
47
Oyun başı ilk saldırıyı bana kırmızı yaptı ve bir güzel ordularını imha ettim. Aynı zamanda açık mavidende saldırı bekliyordum. Sınır komşusu olduğumudan bu gayet normaldi ancak aradan bir 3-4 dk geçtikten sonra sınırımdan daha önce keşfetmediğim kapalı mavinin ordularının geldiğini görünce şok oldum. Onun üzerine açıkca anlaşmış gibi aynı anda hem senin hemde kırmızının orduları üzerime gelince açıkca anlaştığınızı anlamış oldum. Birde discorddan şehir paylaşımlarımı yapıyordunuz.
Normalde olması gereken olay Kırmızılı arkadaşın bana yaptığı başarısız saldırıdan sonra net birşekilde onun arkasındaki kapalı maviden saldırı alması olmalıydıki onun yerine 3 kişi bir kişiyi bölüşmeyi tercih ettiniz bunu es geçelim.
Tüm bu şanssızlıklara rağmen üstte kalan tek şehirimle direnmeye çalışırken tekrardan anlaşmalı olarak hem kırmızı hem açık mavi saldırısına uğruyorum. Bütün şehirlerimi kaybetmişim ve açık mavinin üzerindeki topraklarda hayatta kalmaya çalışıyorum. Açık mavi saldırsa anlayabileceğim zaten hazırlanıyordumda ama normalde açık mavi ile açık bir şekilde anlaşmazlık yaşaması gereken kırmızı aradan benim çekilmeme rağmen bana saldırıyor. Tüm bu saldırılarda açıkca eşzamanlı oluyor.
Bununda normalde olması gereken versiyonu ben üstte 1 çağ geride kalmış tüm maden kaynaklarını kaybetmiş bir şekilde direnmeye çalışırken bana saldıran açık mavinin sınırındaki kırmızıdan saldırı yemesi olmalıydı. Ama yine arkadaş bir biçimde garibana saldırıp bir güzel paylaştınız. Survival yani herkes tek modunda açılan bir oyunda 2-3 defa tekrar eden bu olaylardan sonra size güvenmemi beklemeyin. Fairplay'den zerre nasibinizi almamışsınız adaletsiz birşekilde aranızda kalan tanımadığınız oyuncuyu paylaşıyorsunuz birde üste çıkmaya çalışmayın.
•