![]() |
Söyleşi: Total War Saga Duyuruldu - Total War Saga Nedir? - Baskı Önizleme +- Strategyturk Forumları (https://forum.strategyturk.com) +-- Forum: Total War Forumları (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forumlari) +--- Forum: Total War Forum (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-forum) +---- Forum: Total War Saga: Thrones of Britannia (https://forum.strategyturk.com/forum-total-war-saga-thrones-of-britannia) +---- Konu Başlığı: Söyleşi: Total War Saga Duyuruldu - Total War Saga Nedir? (/konu-soylesi-total-war-saga-duyuruldu-total-war-saga-nedir) Sayfalar:
1
2
|
Total War Saga Duyuruldu - Total War Saga Nedir? - Duman - 05-07-2017 ![]() Total War Saga duyuruldu. Total War Saga'yı Total War'ın stand-alone spin-off oyun serisi olarak düşünmek mümkün. Bu oyunlar tarihi bir döneme değil, tarihi bir ana odaklanacaklar. Bu duyuru esnasında ilk Total War Saga oyununun direktörü Jack Lusted ile bir söyleşi gerçekleştirilmiş, birlikte okuyalım. https://www.totalwar.com/blog/a-total-war-saga-announce-blog/ :Bir oyunu "Total War Saga" oyunu yapan şey nedir? Total War Saga Duyuruldu - Awake - 05-07-2017 Kısaca; "Sizleri sömürmek için yeni bir yol bulduk ve bunu çok seveceksiniz." Total War Saga Duyuruldu - Feldmarschal - 05-07-2017 Seven sever sevmeyen sevmez adamlar oyun yapıyor beğenmezsen almazsın olur biter sömürme falanda abes cümleler babanın hayrına al oyna mı diyecek parası olan alır almayan korsan oynar herkes işine gücüne bakar kısacası uzuncası yok yani işin RE: Total War Saga Duyuruldu - Duman - 05-07-2017 Bir de böyle Saga var tabi: Total War Saga Duyuruldu - zencefil - 05-07-2017 Boş beklemişiz. Total War Saga Duyuruldu - Yabgu Khan - 05-07-2017 İçereceği dönemi merak ediyorum gerçekten. Attila ile Şarlman arası yıllarda dünya tarihinde önemli diyebileceğimiz İslamiyet'in Doğuşu dışında yapabilecekleri pek bir olay yok lakiin onu yapmazlar. Şarlman sonrası - Medieval II başlangıç tarihi arası bir dönemi konu alabileceğini düşünüyorum. Total War Saga Duyuruldu - Raider41 - 05-07-2017 beni çok heycanlandırdı RE: Total War Saga Duyuruldu - Awake - 05-07-2017 (05-07-2017, 17:53)Feldmarschal : Seven sever sevmeyen sevmez adamlar oyun yapıyor beğenmezsen almazsın olur biter sömürme falanda abes cümleler babanın hayrına al oyna mı diyecek parası olan alır almayan korsan oynar herkes işine gücüne bakar kısacası uzuncası yok yani işin Ne düşündüğümün seni ilgilendirdiğini zannetmiyorum, Empire döneminden bu yana bütün Total War oyunlarını orijinal almış biri olarak bu paragözlüğü eleştirmek benim hakkım, sana soracak değilim. Total War Saga Duyuruldu - Duman - 05-07-2017 Bu arada Flashpoint ekibiyiz diyorlar yani Attila bölümündeki konuda paylaşılan görsel bu Total War Saga ile alakalı değil. O görsel yüksek ihtimalle Attila için yeni bir campaign pack ile alakalı. Total War Saga Duyuruldu - Feldmarschal - 05-07-2017 (05-07-2017, 19:30)Awake :(05-07-2017, 17:53)Feldmarschal : Seven sever sevmeyen sevmez adamlar oyun yapıyor beğenmezsen almazsın olur biter sömürme falanda abes cümleler babanın hayrına al oyna mı diyecek parası olan alır almayan korsan oynar herkes işine gücüne bakar kısacası uzuncası yok yani işin komple o oyunlar bendede var bireysel içinde yap eleştirini gereksiz yok para sömürme falan almazsın sömürülmezsin basit yani bunlar daha faydalı yorum yapsan boş yere işgal olmaz bu sayfa Total War Saga Duyuruldu - Royal Guard - 05-07-2017 Yazı benim hoşuma gitti.Açıkçası hangi dönemi işleyeceklerini şu an merak ettirdi.Yanlış anlamadıysam Attila gibi Rome 2 ye benzer grafiklerde olacak. 2013 yılından beri hemen hemen aynı grafiklerde oynuyoruz.Artık yeni grafikler yapsalar daha güzel olurdu. Total War Saga Duyuruldu - Awake - 06-07-2017 @Feldmarschal Benimle özel bir derdin var ise bunu adı üstünde "özelden" konuşabilirsin, kapım açık. Geri kalan yazdıklarını umursamıyorum. @Sübaşı Yeni grafik ve yeni mekanikler olmadan bu Saga serisini çıkarmaları asıl problem değil mi? Yani sen bir telefon markasısın ve her yıl yeni telefon üretiyorsun, "yeni" adını verdiğin telefonun eskisinden tek farkı tema değişikliğiyse bu çakallık olmaz mı? Kusura bakmayın EU 4 DLC'si gibi oyun çıkaracaklar. Total War Saga Duyuruldu - zencefil - 06-07-2017 Eu4 te de büyük dlc yerine Rusya odaklı third rome çıkarmadılar mı? Total war oyunlarında artık kan doku paketini dlc ile satmıyorlar mı? Space Engineers betada iken dlc sahibi olmadı mı? Hoi4 çıkmadan Polonya dlc sini yapmadılar mı? Oyun dünyası tamamen para sömürme yoluna gitmeye başladı. Tarihsel oyun bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacağı görüşündeyim. Total War Saga Duyuruldu - Barış - 06-07-2017 Paradox ve Total War oyunları AAA sınıfında strateji oyunları sayılıyor ise Gary Grigsby's War in the East&West belki yüzlerce fazla kod&formül içerir. ![]() Daha evvel Paradox fan sitesinde de de belirtmiştim yeni bir türü oyuncuya benimsetmek oldukça zor. Özellikle alım gücü zayıf piyasalarda.Fakat DLC ler alım gücü zayıf piyasalara oldukça zarar verir ki güncel versiyonda oynayan oyuncu bulunması zaten zor. Total War Saga Duyuruldu - Aeschyli - 06-07-2017 Oyunu almak isteyen insanlar collection edition falan görüyor zannediyor ki bütün dlc'ler onun içinde o şekilde hallederim. Ama işin aslını biraz araştırıp öğrenince direk vazgeçiyor. Bende oyunu merak eden arkadaşlarıma zaten orjinal oyun üzerine korsan dlc yüklemelerini tavsiye ediyorum. Total War Saga Duyuruldu - Royal Guard - 06-07-2017 (06-07-2017, 00:48)Awake : @SübaşıOyunun ne olduğunu hangi grafiklerde çıkacağını bilmiyorum.Bilmeden bişey demek istemem.Ama grafikleri aynı olsada içeriği güzel gelirse satın alırım yinede.Mesela bende Rome 2 vardı ama Attila aynı mekaniklerde olmasına rağmen hikayesi başka.Hikaye ilgimi çekti hoşuma gitti ve aldım. Total War Saga Duyuruldu - Feldmarschal - 06-07-2017 @Awake Seninle derdim yok ama özelde kapım benimde açık ayrıca ben sadece olayı özetledim gayette net anlaşılmış ki öteki mesajlarında oyunla alakalı yorum yapmışsın güzel zaten böyle olması lazım her yeni oyun duyurulduğunda para sömürücüler enayi yerine koyuyolar bunlar boş değirmene kılıç sallamak okuyana da faydası yok bilgi almak isteyene de onun için daha faydalı yorumlar yazman dileğiyle @Sübaşı Dediğin gibi eğer mekanikler hikaye güzel ise göze hitap ediyor ise bende alırım zaten Total War kendini kanıtlamış bir marka ve aynı yoldan gitmek hem şirket için hem oyuncular içinde sınırlı kalmaya sadece Avrupa Orta Doğu haritasında savaşmaktan başka bişey yok mu demeye itebiliyor bence yenilikçi bir oyun olucağa benziyoru Saga destansa kim bilir kimler olucaktır ben almak isterim açıkcası grafikler ise bir yıl sonra çıkıcaksa illa üzerine bişeyler konularak çıkarılır çıkarılmasada zaten grafikler baya yeterli yüksek ayarlarda Total War Saga Duyuruldu - Führer - 06-07-2017 Yeni bir oyun olması güzel ancak DLC'ler ile alıcıyı sömürme politikası güderek yayınlanırsa hiç hoş olmaz. Tarihler olarak da, ilk oyunun Attila'nın ölümünün hemen sonrasını veya Ali'nin ölümünün hemen sonrasını konu alıyor olabileceğini düşünüyorum. Total War Saga Duyuruldu - Raider41 - 06-07-2017 konu büyük ihtimale büyük iskender olacak neden çünkü hem öncedee yaptıkları bir konu Rome1 deyapmışlardı dlc olarak hemde çok eski yani bahsetikleri gibi yaptıkları ama pek istediği gibi olduğunu düşündükleri bir konu değil hemde standalone atiila napoleon kafasına uyuyo Total War Saga Duyuruldu - Duman - 06-07-2017 Kişiye değil an'a odaklanıyoruz dedikleri için İskender olma ihtimalini düşük buluyorum. Ayrıca bu Total War Saga yazısının arkaplanındaki buğulu ekran görüntüsü daha önce kullanılmış bir şey mi? Eğer değilse ipucu olabilir. Neresidir o kıyı bölgesi acaba. |