İleti Sayısı: 2,862
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
o vakit ben de aztek diyorum..mod ve harita bende yüklü.. hellblazer pangaea +20 haritasını öneririm. gayet güzel bir harita ..hem geniş hem kaynak yönünden zengin hem de sahip olduğu adalar ile keşife imkan tanıyor.
•
İleti Sayısı: 2,840
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Aldılar güzelim imparatorlukları verdiler bana yerliyi gelen tokatladı giden tokatladı. Rusya taklidi yapsamda yemedi.
Aşağıdaki 1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Aeschyli nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• jax61
İleti Sayısı: 624
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
14
Oyuncuların müsait olduğunu belirtmesinden ve de oynamak istemelerinden dolayı bugün yine 21.00 da başlayacak bir oyun daha yapacağız. 1 kişilik boş yerimiz var katılmak isteyen oyunculara duyurulur.
•
İleti Sayısı: 2,862
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
15
birçok getirisi var devletlere ayarlamalar .kaynaklara düzenlemeler. ancak en büyük değişiklikler poliçeler ve ideolojilerde. oldukça değişik fakat sağlam bonuslar var. bu da oyuna güzellik ve oynanabilirlik katıyor. kimse yerim kötüydü ,kaynağım yok diyemiyor. tam anlamıyla multiplayer modu.yaklaşık 10k lık bir grubun oynadığı , twitch de sürekli yayın yapanların olduğu gayet hoş bir mod.
•