22-07-2018, 22:35
(22-07-2018, 22:26)Aytaç : Güzel rehber eline sağlık. Hangi yönetim biçimini önerirsin peki? Cumhuriyet avantajlı gibi duruyor.
Şimdi açıkçası evet Cumhuriyet gerçekten avantajlı.Mutlak Monarşi ve Meşruti Monarşide durmadan isyanlar çıkıyor bunun sebebi ise Reformlar ve Sanayileşme bazen kötü etkiliyor bazen iyi.Biçimden biçime değişiyor genelde Monarşilerde kötü etkiliyor ama Cumhuriyette bu sıkıntı yok.Ayrıca alt sınıf mutluluğu var bu nedenle halktan daha fazla vergi alsanız bile isyan çıkmaz çok zorlamadığınız sürece.Ama bir olay var ki Bakanlar Cumhuriyeti seçerseniz Bakanlar ne gelirse bahtınıza oluyor ki oyunda bakanların yeri ne kadar önemli biliyorsunuz.Cumhuriyet avantajlı evet ama Mutlak Monarşide gelen iyi bir Bakan ile'de Alt sınıf kontrol altında tutulabilir ve iyi bir kralınız varsa stat olarak kesinlikle Monarşide kalın ben Monarşiyi öneriyorum.(Şuana kadar yönetim değiştirdiğim tek oyun ETW Osmanlı nedeni ise II.Mustafa hayattan soğutuyor birde inadına ölmüyor.) :D :D :D

трагедия