Günlük: EU4 - Kıyı Bombardımanı, Sancak Gemileri ve Idea Grubu Değişiklikleri
Bu eu4'ü eleştirme işi internette çok karşılaştığımız ubisoft'un assasins creed'ini ve far cry'ını eleştirmeyle benzer özelliklere sahip.Oyuna benliğini veren şeyleri beğenmiyorsanız o oyunu oynamamanız lazım.Mesela ben assasin's creed'i beğenmem.Sırf ilk oyununu ortadoğuda geçiyor diye oynadım bir de korsan temasına düşkün olduğum için black flag'i başka da oynadığım oyunu yok.Sebebi belli assasin's creed'i assasin's creed yapan şeyleri animus makinesini, yok templarmış yok şuymuş yok buymuş sevmiyorum kardeşim. Bunları sevmiyorsam bu oyunu oynamam kalkıp onu değiştirin bunu değiştirin dememin anlamı yok. Değiştirdiler de ne oldu bu en son çıkan ac oyunlarının klasik ac oyunlarıyla ne alakası var. İnsanlar övüyor şimdi ama bu seri ölecek çünkü şuan farklı bir ac oyunu diye oynuyorlar evet farklı bir ac oyunu ama klasik bir rpg oyunu.Ben rpg oyunu oynamak istesem neden ac oynayayım ki bu oyunu diğer rpg oyunlarından başarılı yapan şey ne?hiçbir şey.Diğer seri olan far cry'a gelecek olursak ben bu serinin hastasıydım.2-3- 4 hepsini oynadım ve benim açımdan oyunda yapay zekanın zeka namına bir kırıntı göstermemesi haricinde sıkıntı yoktu ama eleştirmek için eleştirenler geldiler eleştirdiler ve far cry 5'i oluşmasına sebep oldular.Ama abi bu far cry değil ki bu benim sevip oynadığım oyun değil, bu sıradan bir fps oyunu ben bu oyunu neden oynayayım. EU4'e saçma sapan eleştiriler getirmenin anlamı yok eu4'ü eu4 yapan şeyleri sevmiyorsanız bu oyunu oynamayacaksınız bu kadar basit bir durum bence.Hani bu biraz age of empires'i neden et odun topluyoz askerleri nasıl etle yapıyoruz home city'de etten köylü yapma makinesi mi var ne kadar saçma sapan birşey bu oyun gerçeklikten zerre eser yok bunu değiştirin total war gibi yapın yok eu gibi yapın yok şunun ki daha iyi yok bunun ki daha iyi.Evet başka oyunların sistemi age of empires'ten iyi olabilir ama age of empires bu sistemi değiştirirse age of empires olmaz.
[+] 6 üye süleyman maik nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
EU4 - Kıyı Bombardımanı, Sancak Gemileri ve Idea Grubu Değişiklikleri - Yazar: süleyman maik - 04-11-2018, 16:05

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.