Serinin büyük fanıyken elde ettiğim birkaç güzel görsel. Serinin ilk ve ikinci filminin zamanlarında tam anlamıyla çılgınıydım diyebilirim. Lise zamanlarında sınıfta benim yüzümden seriye sinemaya gitmeyen kalmamıştır :D Blu-rayini, soundtrack albümünü, piyasadaki tüm kitaplarını, alaycı kuş defterini, anahtarlığını, iğnesini, kitap ayracına kadar vs. tamamını hem hayran olarak hem de destek için almıştım ve pişman değilim :D Açlık Oyunları serisinin başka bir fanını forumda görmek güzel @Justicar
Ayrıca serinin parodisi "Açlıktan Ölme Oyunları" var, eğer ilgileniyorsanız kesinlikle izlemelisiniz. IMDB puanına ya da eleştirilere aldırış etmeden izleyin, ilk 15dk'sı hariç filmin tamamında gülmekten yarılacaksınız, bir parodide böylesine tutmuş bir seriden ancak bu kadar ağır eleştiri olmadan kaliteli espriler ve film çıkartılabilirdi. Bu parodiyle ilgili de bir konu açayım mı diye tereddütte kaldım ama buradan belirtmekte fayda var.
Ayrıca serinin parodisi "Açlıktan Ölme Oyunları" var, eğer ilgileniyorsanız kesinlikle izlemelisiniz. IMDB puanına ya da eleştirilere aldırış etmeden izleyin, ilk 15dk'sı hariç filmin tamamında gülmekten yarılacaksınız, bir parodide böylesine tutmuş bir seriden ancak bu kadar ağır eleştiri olmadan kaliteli espriler ve film çıkartılabilirdi. Bu parodiyle ilgili de bir konu açayım mı diye tereddütte kaldım ama buradan belirtmekte fayda var.