[MP] Victoria 2 - Multiplayer: Haziran 2020 (HPM)
"Niye prestij kazanımı-azaltımı gibi bir amaç edinip binlerce askerini heba etme riskini göze alıyor?" Fransa'nın tercihidir, beni ilgilendirmiyor.
"Fransa-İngiltere müttefikliğinin olduğunu da belirtmek isterim." Galiba yazılı olmayan kural varda ben bilmiyorum, son 2 multi oyununda Fransa-İngiltere İttifakına herkes ses çıkarıyor anlamsız bir şekilde. (Eğer Piyemonte'nin Fransa-İngiltere İttifaklığı var ise yanlış anlamışım kusura bakmayın)
"Hadi prestij o kadar değerli Fransa'ya karşı savaşımda ben Fransa'nın isteklerini savaşı ilan ettiği an kabul edersem ne yapacak? savaş sebebi mi ekleyecek? Yoksa anında kabul mu edecek? Teslimiyeti kabul edip savaş ekleyeceğini söyledikten sonra asıl amacı olan Sardinya'ya karşı Avusturya-Macaristan savaşına müdahil mi olacak? Öyle bir şey olduğu takdirde asıl amacı belli olup bunun dışında teslim olmuş bir devletin ordularına saldırmış olacak. Savaş sebebi ekleyecekse ''war score lazım'' dediğinde ise cevabım gel Viyana'yı işgal et al sana War score demek olacak. Bunun üzerine bedavadan verilen War Score'ı elinin tersiyle itip hayır savaşacağım derse bu ne demektir?" Fransa'ya kalmış bir şey, olmaması gereken bir durum.
Ara

Bu Konudaki Yorumlar
Victoria 2 - Multiplayer: Haziran 2020 (HPM) - Yazar: Neym - 31-05-2020, 12:11

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.