31-05-2020, 15:33
(Son Düzenleme: 31-05-2020, 15:33, Düzenleyen: SatanistKesenKedi.)
@neymemperor Evet bu hareketler Fransa'yı oynayan arkadaşı ilgilendirir. Suçlusu da o ama kuralların uygulanmaması her oyuncuyu ilgilendirir, kayıtsız kaldığın takdirde kuralları çiğneyen oyuncudan çok bir farkın yok. Hayır orada Fransız-İngiltere ittifaklığının kendisine değil Fransa'nın bana neden bu kadar saldırmaya hevesli olduğunu göstermek için belirttim. Bunun dışında halihazırda şaibeli olduğunu düşündüğüm bir oyuncu değişikliği silsilesi ile Sardinya AI'sinin mütü olmayan ülkelerle savaşma durumu var. Sonrakinin İngiltere savaş lideridir, savaş açılan ülke aidir diye ses edilmemiştir.
@yasinahmet
Bu savaşta saldıran taraf ben değilim? :D
Açık açık asıl amacını sen söylüyorsun. Normalde katılamayacağın bir savaşa katılmak. Üzerine bir de yalan söylüyor veya oyunda tam olarak yaşananları idrak edemiyorsun. Aslında savaşa katılacak ülke Almanya İmparatorluğuydu. Aynı etik olmayan davranışı gerçekleştirip o da bu savaşa dolaylı yoldan dahil olabilir.
''Avusturya-Macaristan ile Sardinya arasındaki savaşa ben de karışmak istiyorum, eğer karışmamı istemiyorsan x savaş sebebi santajını kullanıp istediğimi ver'' olay buna evriliyor. Eğer Wayfear isterse göte göt hareketle karşılık verir. Diyeceğim şuki bu işin sonu yok eğer böyle oynayacaksanız kuralların da bir anlamı yok.
@yasinahmet
Bu savaşta saldıran taraf ben değilim? :D
Açık açık asıl amacını sen söylüyorsun. Normalde katılamayacağın bir savaşa katılmak. Üzerine bir de yalan söylüyor veya oyunda tam olarak yaşananları idrak edemiyorsun. Aslında savaşa katılacak ülke Almanya İmparatorluğuydu. Aynı etik olmayan davranışı gerçekleştirip o da bu savaşa dolaylı yoldan dahil olabilir.
''Avusturya-Macaristan ile Sardinya arasındaki savaşa ben de karışmak istiyorum, eğer karışmamı istemiyorsan x savaş sebebi santajını kullanıp istediğimi ver'' olay buna evriliyor. Eğer Wayfear isterse göte göt hareketle karşılık verir. Diyeceğim şuki bu işin sonu yok eğer böyle oynayacaksanız kuralların da bir anlamı yok.