31-05-2020, 22:56
(31-05-2020, 22:12)Yasin Ahmet :Son dediğini kınasam da dost olmak fikrine sıcak bakıyorum.(31-05-2020, 21:41)HulkSpider03 :En kötü durumumuzda 120k ordu getireceğine eminim meksikanın. Hem ne kaybederim ki, size de istediğinizi verdik ve dost olmak istiyoruz. Yoksa ağresiflik yapıp ingiltereyle topraklarını işgal edebilirdik kimse engel olamazdı.(31-05-2020, 21:10)Onur34 :Bunu da hatırlıyorum yazarken aklıma gelmedi lakin benim yakın kıtamda ordularım varken böyle durumlar yaşıyorum çünkü emelim kuzey Güney Amerika. Ama Fransa üst mesajda Meksika işe yarayacaktır dedi sadece ne amaçla onu desteklediğini bile bilmiyor.(31-05-2020, 21:07)HulkSpider03 :(31-05-2020, 21:01)Onur34 : Fransa'nın haraketlerini savunmak için söylemiyorum ama @HulkSpider03 kusura bakma ama sen de Kolombiya'nın Ekvator savaşına karışmıştın.
Bu arada İngiltere oyuncusu var mı? O da yoksa hem İngiltere hem Avusturya yokken çin oyuncusu olması oyunu pek bilmesem de pek "doğru" olmaz bence.
Ekvator savaşına katılmadım sadece Kolay gelsin diye mesaj attım ki ondan sonra hiçbir şekilde bir yardımda bulunmadım Ekvator'a. Zaten ben Kolombiya'ya saldırdığım esnada(Oyuncu yok) Kolombiya Ekvator'u vassallığına almıştı karışmış olsam zaten alamamış olurdu.
Aklımda "Ekvator ile beyaz barış yap" diye yazdığın kalmıştı. Yanlış hatırlıyormuşum demek ki.
Ayrıca anlaştığımız şekilde Mexico'ya istediği toprakları da veriyorum ki neden güvenilmesin @Wayfear