AAR: Genoa Ticaret Ağı
1500' lere geldik artık Trabzon üstüne tanımam.. Aragon PU gitti Kastilya'ya Güney İtalya şimdiki hedefim ikincil hedefte March Of Trabzon u büyütmek.. (İngiltere sağolsun her yere ordu yolluyor.) Bu arada Başkent 30 dev 10 tax 16 prod 4 mil

VLv5nj.png

B0Dm5V.png

b2JAP0.png

DR4Vpy.png
Denemeyi bilene imkansız yoktur.

- III.Alexandros (Büyük İskender)
Ara
O bölgeleri ele geçirmek için hangi cb'yi kullanıyorsun ?
Ara
Granada için görev var.
Ragusa için iki devlet de merchant republic olduğu için özel CB var.
Sicilya için aklıma bir şey gelmiyor.
Ragusa, Gibraltar, Ferrara CB si görevlerden geldi. Şuan da Tunus görevini aldım. Otto ile ally doğru anı bekliyorum onun için. Duman Syracuse var ztn ordan Sicilya ile maltayı alicam suan ztn almak üzereyim bide The Baleares alacagım ayrıca Fransa patlamak uzere Austria England in Pu ve England 3 toprak aldı Fransa'dan bende Fransa'dan once Provence gömecegim. Gibraltar sayesinde ise Ispanya ve Portekizin Amerika'dan cektigi trade power i genoa ya aktaracagım.

Ara
support rebel yapıp her yerden toprak alabilrsiniz :D
Ara
gibraltar yerine portekizden önce tangiersi ve sevillaya bağlı diğer iki toprağı alsana..portekiz tek toprağınla sevillayı sana yedirmez.
Ara
Gibraltar gitti zaten ya Kastilde çıkan isyandan gitti Granada oldu ondan sonra Kastiya gömdü. Ayrıca o kadar mühim değil Sevilla amacım İstanbul, Bu arada şuan Nice'de benim. (Düklük oldum bide.)

Ara
Benim bildiğim şu dev muhabbetinde üçünden biri diğer ikisinin toplamını geçemiyor. Üretimi nasıl 16 yaptın diğerleri 10 ve 4 iken?
Ara
Mil 6 olabilir ondan emin değilim

Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.