Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: Crusader Kings 2 Yeni Türkçe Yama Çalışması (İptal Edildi)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Eline sağlık dostum.
saol denicem şimdi
Çeviri güncellenmiştir. Birçok metin türkçeleştirilmiştir.
Kardeşim çalışman gerçekten çok iyi umarım devamını getirip bitirebilirsin.
Link Kırılmış sanırım her sekmede sadece reklam çıkıyor .
Aynen linkte bir sorun var sürekli reklam çıkıyor bir hevesle aradım siteye daldım linke tıkladım ve reklam reklam üstüne reklam :( yıkıldık baba...

Sorunu düzelticekmisiniz ? bir hevesle beklemeye devam edelim mi ?
Bildiğimiz link.tl işte en sonunda onedrive sitesi çıkıcak karşınıza ordan indirebilirsiniz. Yama linki günceldir ve kırılmamıştır.
İyi Oyunlar.

Nasıl İndirilir diye adım adım resim atacağım.
Çok güzel bir çalışma.Teşekkürler.
ellerinize sağlık güzel olmuş. rome total war 2 gibi değilmiş. baya karışık oyun :D
Emeğine sağlık kardeşim. Keşke yeterli İngilizcem olsa da sana yardım edebilsem. Yine de ufak tefek şeyler olursa yapabileceğime inanıyorum. Tekrardan teşekkürler.
Gençler ben kuramadım nasıl kuruluyor?
Selamun Aleyküm çok özür diliyorum belki günde 100 defa soruyorlardır bilmiyorum ama acaba bir sonraki yamaya güncelleme ne zaman gelecek 2 ay oldu gelmedide ? ( işinin zor olduğunu ve normal yaşantınında olduğunu biliyorum lütfen bu yazdığımı kötü veya yanlış anlama normalde 1 haftadır yazacaktım yanlış anlaşılır diye yazmadım cevap verirsen eğer çok sevinirim birde acaba şuan % kaç türkçe olduğunu yazabilir misin elinde böyle bir bilgi var mı ? )
Crusader kings 3 duyuruldu. Bence bu çevirinin devam etmemesini açıklıyor olabilir. Sanırım çevirmen arkadaş onun çıkmasını bekliyor. Tabi strategyturk ck3ü imparator rome gibi çevirmez ise.
CK2 gibi yeni bir yama ve eklenti almayacak bir oyunu çevirmek daha kolay olacaktır. Zira CK3 çıktıktan sonra da bir sürü yeni eklenti ve yamayla Türkçe yamayı güncel tutmak çok büyük bir efor gerektirir.
Şifre istiyor bu ne şifresi??
İlk mesajda yazıyor şifre.
Çeviri devam ediyor mu ?
Eventlerin çogu türkçe degil Eventler türkçe olmayınca da oynun bir anlamı kalmıyor eventlere odaklanmanızı tavsiye ederim
(26-01-2020, 18:41)Dark Triad : [ -> ]Eventlerin çogu türkçe degil Eventler türkçe olmayınca da oynun bir anlamı kalmıyor eventlere odaklanmanızı tavsiye ederim
Tavsiyeniz dikkate alınmıştır.

(26-01-2020, 16:12)Seherbaz : [ -> ]Çeviri devam ediyor mu ?
Devam etmektedir.

(21-01-2020, 18:46)Seherbaz : [ -> ]Selamun Aleyküm çok özür diliyorum belki günde 100 defa soruyorlardır  bilmiyorum ama acaba bir sonraki yamaya güncelleme ne zaman gelecek 2 ay oldu gelmedide ? ( işinin zor olduğunu ve normal yaşantınında olduğunu biliyorum lütfen bu yazdığımı kötü veya yanlış anlama normalde 1 haftadır yazacaktım yanlış anlaşılır diye yazmadım cevap verirsen eğer çok sevinirim birde acaba şuan % kaç türkçe olduğunu yazabilir misin elinde böyle bir bilgi var mı ? )
%'lik bilgisini bende tahmin edemiyorum ama yakın zamanda güncelleyeceğim.
Cevapladığın için çok ama çok teşekkür ederim kolay gelsin <3
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14