Strategyturk Forumları

Orjinalini görmek için tıklayınız: 2021 Yaz Panzer Campaigns: Bulge'44 Etkinliği
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Bulge44.jpg
Panzer Campaigns: Bulge'44 Etkinliği

Kurallar:
1. Katılımcılar iletişim için Strategyturk Discordunda bulunmalıdır.
2. Teslim olmak için bir taraftaki tüm oyuncuların onayı olması gerekir. Teslim olunduğunda teslim olan taraf Major Defeat alır.
3. GM etkinliğin gidişatını bozan oyunculara önce uyarı, sonra da tekrarlanırsa yaptırım uygulayabilir/etkinlikten atabilir.
4. Oyun minimum toplam dört kişi katıldığında başlar.
5. Aşırı sıkıntılı duruma düşüren hamleler olmadığı sürece savescum etik değildir.
6. Tur süresi 18 saatir. Eğer tur süresini geçmeniz muhtemel ise dostunuza oynatmanız önerilir,
eğer 24 saati geçmenize az süre kaldıysa ve size ulaşılamıyorsa gm tarafından tur dostunuza oynatılabilir(Uyarı alırsınız).
7. Her takımda GM'nin atayacağı bir takım lideri bulunuyor, bu takım liderleri tümenleri dağıtmak veya stratejik kararları vermek üzerine yükümlülük almış olur. Takım lideri olmak istediğinizi belirtebilirsiniz, eğer bir takımda kimse belirtmemiş ise aralarından rastgele birisi seçilir.

Opsiyonel kurallar:
unknown.png

Katılım:
Katılırken katıldığınızı ve geçmek istediğiniz tarafı belirtmeniz yeterlidir.

Senaryo oyuncu sayısına bağlı olarak seçilecektir, büyük ihtimal ile 40+ turlu senaryolar oynanacak. Oyuncular ne uzunlukta senaryo istediklerini belirtebilirler. Taraflar oyun başlamasından önce dağıtılacaktır, çoğunluğun isteğine göre senaryo açılacaktır.

Oyuncular:

Katılımcılar:


Axis Tarafı:




Allies Tarafı:

Alman tarafına katılıyorum. Takım lideri olarak.
İleride katılacak olan oyuncu sayısına bağlı olarak 16_07s_Peiper senaryosu veya 23_01s_Bastogne senaryosu oynanabilir. Peiper senaryosu güç dengesi olarak Axis tarafına avantaj verirken Bastogne senaryosu ise Allies tarafına daha avantajlı bir durum sunuyor. Katılacak oyuncular hangisinin oynanması gerektiği hakkında fikir ve önerilerini ortaya atabilirler.

unknown.png
Bastogne

unknown.png
Peiper
Müttefik tarafında katılıyorum.
Katılıyorum acemi olduğum için takımımı gm seçerse daha iyi olur.
Müttefik tarafına katılıyorum. Senaryo tercihim Bastogne ve mümkünse kuşatma altında kalan birlikleri komuta etmek isterim.
Alman tarafında katılıyorum
unknown.png

Son zamanlarda çok kısa senaryolar oynadığımızdan benim terciğim uzun bir senaryo oynamaktan yana. Yukarıda attığım senaryo 72 turluk Wacht senaryosu. Ancak denge konusunu bilemiyorum. İlk başta almanlar güçlü görünüyorlar. Tabi istek doğrultusunda yukarıda belirtilen ufak senaryolarda oynayabilirim. 

Tabi başka oyunlarda deneyimlenebilir diye düşünüyorum. Örneğin France 40 oyununda ilginç senaryolar mevcut.
Az birlikle oynayacak şekilde müttefik tarafına katılmak istiyorum.
Oyuncular taraflara dağıtıldı, Axis'in takım lideri , Allies'in takım lideri ise benim. Oynayacağımız senaryo önceden gösterdiğim Peiper senaryosu. Tur sırasını kendi aranızda belirleyebilirsiniz, ancak turu atacağınız kişi her zaman karşı takımın lideri olmalı. İlk tur için oynama süresi 24 saat, sonradan 16 saate düşürülecektir. Sıra 'da.

Birliklerinizi dağıtırken oyuncular aksini istemediği sürece en az bir tümen dağıtmaya özen gösterin. Her iki takıma da iyi şanslar.



Axis Tarafı:




Allies Tarafı:



Tur -
Tur -
Tur -
Tur-
Tur-
Tur -
Tur -
Tur -
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9