İleti Sayısı: 55
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
1
10-08-2017, 18:24
(Son Düzenleme: 10-08-2017, 18:36, Düzenleyen: Duman.)
Konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama soru açık.Bu arada arkadaşlar belki inanmayacaksınız ama Kavalalı'nın torunu arkadaşım kendileri Türktür şuan İsviçre'de yaşıyorlar İlber Hoca'nın videosunu izletmiştim babasına Kavalalı hakkında dediği hepsi doğru demişti bunu neden yazdın diyorsanız Kavalalının Arnavut olarak bilinmesinden dolayı yazdım komiktir ki kendileri Arnavutları sevmiyorlar :D
İleti Sayısı: 3,510
Imperium:
51
İlber Ortaylı'nın Türklerin Tarihi 1-2 okunmalı.
Şimşirgil'in Kayı Serisi OKUNMAMALI. :D
İleti Sayısı: 740
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
22
Sadece İlber Ortaylı ve Halil İnalcık'ın yazdığı kitapların çoğunu okumak bile Türk ve Avrupa tarihinin çok büyük kısmını anlamak ve öğrenmek için yeterli.
İleti Sayısı: 1,388
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
30
Tarih ama kimin tarihi şimdi belirli dönemleri anlatan belirli yazarlar var.Mesela I. ve II.Dünya Savaşını kesinlikle basil liddell hart'tan okunmalı muhteşem bir anlatım ki kendisi de zaten iki savaşta da bulunmuştur ve bizzat kitabı yazarken savaşta bulunan komutanlarla konuşmuştur Alman generalleri dahil.
трагедия
İleti Sayısı: 79
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
3
Droysen'den Büyük İskender Tarihi ciltleri okunmalıdır. İnsanı o döneme götürüyor orada yaşatıyor kitap.
İleti Sayısı: 163
Imperium:
0
Selma Kayabaşı'ndan Direniş Karatay kitabı var. Pek tarihi kitap denilemez ama çok güzel bir yorumu var adamın. BEnim çok sevdiğim yazarlardandır kendisi. Sizlere de tavsiye ederim. En azından bir bakın derim.
•
İleti Sayısı: 590
Imperium:
5
Dünya savaş tarihi serisi
•
İleti Sayısı: 2,270
Imperium:
17
Harold Lamb Haçlı Seferleri