05-12-2018, 04:57
Bu sorunun basitçe şu daha iyidir şeklinde verilebilecek bir cevabı yok, Türkiye'de internet %50 sağlayıcıya bağlıysa, %50'de şans işidir, oturduğun yerde fiber/adsl altyapı hangi sağlayıcıya aitse onu seçmek biraz daha mantıklı, nedeni ise sorun yaşadığın durumlarda hangi sağlayıcıyı kullanırsan kullan altyapı kime aitse kullandığın sağlayıcı o firmayla iletişime geçerek sorunu düzeltmelerini "rica" ediyorlar, doğal olarak bu büyük aksaklıklara ve sorununun çözülememesine sebep olabiliyor.
Yıllar içerisinde TTNet, Superonline ve Kablonet kullandım, en çok sorunu TTNet'de, en az sorunu ise Superonline'ın cipon dedikleri fiber kablonun direk evin içine geldiği altyapıda yaşadım, Kablonet ise genel olarak fena değildi, "bence" en mantıklı karar yaşadığın yerde altyapı kime aitse o sağlayıcıyı kullanmak.
Yıllar içerisinde TTNet, Superonline ve Kablonet kullandım, en çok sorunu TTNet'de, en az sorunu ise Superonline'ın cipon dedikleri fiber kablonun direk evin içine geldiği altyapıda yaşadım, Kablonet ise genel olarak fena değildi, "bence" en mantıklı karar yaşadığın yerde altyapı kime aitse o sağlayıcıyı kullanmak.