İleti Sayısı: 8,086
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
71
•
İleti Sayısı: 12,355
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Alıntı:The next phase that you will notice goes live with the upcoming mid-chapter update: We are no longer allowing Killers to switch their character while searching for a match, or once in a lobby (excluding Custom Matches). This will allow the new Matchmaking System to track player skill with each killer individually and match them against more appropriately skilled opponents based on their killer selection
Bu kısım ilginç. Geri kalanı ise tamamen saçmalık. Oyunun eşleştirme sistemi zaten oldukça rezil durumda. Daha da kötü olacak.
•
İleti Sayısı: 2,261
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
Auralar eskisinden bile daha iyi olmuş son yama ile.
•
Imperium:
100
Nasıl bir değişiklik var. Outline mı eklemişler?
•
Imperium:
47
Eski haline benziyor ancak generator üstünde çalışan survivorlar daha net gözüküyor artık.
•
Imperium:
71
Hepsi tamam da Hag'in S Tier olması şaşırttı. Nurse & Spirit ikilisi kadar güçlü olduğunu bilmiyordum.
•
Imperium:
100
Videoyu izlemedim ama tahminim "iyi oynayan çok iyi iş yapar" tarzı bir argüman kullanmıştır otz.
•
Imperium:
71
Genel olarak Hag için dediği daha farklı bir oynanış tarzı olduğu. Diğer Killer'lara karşı olduğu gibi Survivor'ların sadece gen yaparak oyunu kazanması Hag'de işe yaramıyormuş, birilerinin onu harass'laması ve haritayı tuzaklarla donatmayı engellemesi lazımmış.
Aslında bu söyledikleri düşünmesi zor şeyler değil ama muhtemelen Survivor'ların çoğu bunu yapmadığından Hag'in iyi olduğunu belirtiyor.
•
Imperium:
100
Burada da sıkıntı oyunun kırık SWF modunda. Survivorla kordine bir şekilde oynuyorsa sadece daha yavaş bir killer oluyor Hag. Bu da yüksek MMR'da çoğu maç olacağından bayağı normal.
•
Imperium:
100
Cross-Play ve Cross-Friends aktif edilmiş. Steam, Microsoft Store, Xbox One, Playstation 4 ve Nintendo Switch arasında geçerli. Mobil versiyon tamamen farklı işlediğinden dahil değil. Stadia da sonradan katılacakmış. Konsol versiyonları oyun içi chat sistemine ulaşamasalar da Steam ve Microsoft Store kullanıcıları birbirleriyle oyun öncesi ve sonrası chat ekranlarında sohbet edebilecekler. Cross-Progression sistemi daha sonra aktif edilecekmiş.
•
Imperium:
71
15-08-2020, 19:09
(Son Düzenleme: 15-08-2020, 19:11, Düzenleyen: reddga.)
Kurtadam?
•
Imperium:
100
Bana da kurtadam hissiyatı verdi. Aynı zamanda Halloween dönemi de yaklaşıyor. Geliştiricilerin bu tarz şeylere ne kadar erkenden başladığını düşünürsek onla alakalı da olabilir. Aynı zamanda teaser bana geçen seneki halloween etkinliğinin trailerini anımsattı.
•
İleti Sayısı: 3,664
Imperium:
54
Oldukça faydalı bri rehber bence.
•
Imperium:
47
18-08-2020, 21:03
(Son Düzenleme: 18-08-2020, 21:07, Düzenleyen: Ayro.)
Bu perk kesin meta olur
•
Imperium:
71
Perklerinden bir diğeri paletleri blockluyor. Ne kadar güçlüdür bilmiyorum ama daha önce yapmadıkları şeyleri denemeleri güzel olmuş. Killer'ın kendisi idare eder, pek ilgimi çekmedi.
Survivor perklerinden jeneratörleri gösteren tam benlik olmuş. Oyunu uzun bir süredir oynamama rağmen hâlâ jeneratör bulamayıp çok oyalandığım olabiliyor.
•
Imperium:
47
(18-08-2020, 21:41)reddga : Perklerinden bir diğeri paletleri blockluyor. Ne kadar güçlüdür bilmiyorum ama daha önce yapmadıkları şeyleri denemeleri güzel olmuş. Killer'ın kendisi idare eder, pek ilgimi çekmedi.
Survivor perklerinden jeneratörleri gösteren tam benlik olmuş. Oyunu uzun bir süredir oynamama rağmen hâlâ jeneratör bulamayıp çok oyalandığım olabiliyor.
Jenerator bulmak için Déjà Vu perki çok daha işlevsel, oyunun son aşamasında 3-Gen olmayı da engelliyor ayrıca.
•
Imperium:
100
18-08-2020, 23:57
(Son Düzenleme: 19-08-2020, 00:20, Düzenleyen: PCOyun.)
Hex undying oldukça ilginç olmuş. Ruin, Undying, Surveillance +1 Perk buildleri görebiliriz. Bu arada killer tahmin ettiğim gibi geçen seneki Halloween etkinliği ile akalıymış. Trailerde gördüğümüz karakter.
•
İleti Sayısı: 3,664
Imperium:
54
Etkinlikten sonra oynanış videolarına merak salmıştım. Dün tekrar yükleyip oynayım dedim. Trapper ile oynadığım ilk oyunda 1, ikincisinde 3, üçüncüsünde 0 dördüncüsünde de 4 kurban vermeyi başardım sayın entitiy'ye. Son maçtaki resimler aşağıda. Haritalara alışınca o kadar zor değilmiş sanırım. Sahi daha dolaba girip çıkmalar, 5 dakikalık looplar ya da kanser perkler ile karşılaşacak kadar yükselmedim sanırsam.
•
Imperium:
100
Dolaba girip çıkmalar bir şey ifade etmiyor. max 1-2 saniye kaybettirir ama loop işini cidden beceren tipler gelirse oyun kanser olabiliyor.
•
İleti Sayısı: 1,542
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
11
Tuzakçı ile oynuyorsan looplarda tuzak koyuyor gibi yap terk ediyorlar loopu yakalarsın birinde. Tuzakçı gayet güzel iyi oluncaklarada karşı. (Ama pig en iyisi tabi )
•
|