İleti Sayısı: 26,402
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
139
Hikayede Age of Mythology'de de olduğu gibi "zamanın kendisi olan" Khronos ile Zeus'un babası olan Kronos'u birleştirmişler, bence güzel de olmuş. Öbür türlü Kronos çok basit bir karakter oluyordu.
•
İleti Sayısı: 3,966
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
52
İlk 5 bin yorumda %98 beğeni almış durumda. Fevkalade bir çıkış.
İleti Sayısı: 573
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
0
Yeminimi bozdum, dolarla oyun aldım. Helali hoş olsun size be.
İleti Sayısı: 6,448
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
17
Erken çıkış ya değer mi almaya bilemiyorum
•
İleti Sayısı: 2,839
Imperium:
47
Oyunun iyi olduğundan bahsetmeye bile gerek yok ancak ilk oyunun combatı daha iyi hissettiriyordu sanki. Dash yerine Sprint üzerine kurulduğundan combat biraz daha yavaş hissettiriyor. Tam çıkışında umarım daha iyi bir noktaya gelir.
İleti Sayısı: 12,216
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
99
Oyunu 11 saat oynadım. 9. saat civarında oyunun son bossuna ikinci kez gelişimde öldürmeyi başardım. İlk oyunun son bossunu bir kere bile öldürememiş olduğumdan ilginç bir deneyim oldu, bence kapışma olarak ikinci oyunun bossu çok daha kolay. Daha üzerine düşmediğim birkaç kısmı daha inceledikten sonra oyunu salacağım, büyük yama geldikten sonra geri dönerim. Birinci oyuna kıyasla benim de dikkatimi çeken çatışmanın kıyasla daha yavaş olması fakat ben bunu pozitif olarak buldum çünkü ilk oyunda bir yerden sonra sürekli tuşlara spam yapmaya dönüyordu oyun, burada daha taktiksel bir yaklaşım sergiliyorsunuz. Umarım bundan geri adım atıp APM fest iğrenç bir şeye dönmez.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• baywatch06
Imperium:
17
Klavye mouse uyumu nasıl oyunun iyimi
•
İleti Sayısı: 12,216
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
99
Ben klavye mouse ile oynadım, herhangi bir sorun olmadı.
Aşağıdaki 1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye PCOyun nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• baywatch06
Imperium:
17
Hades 2 yi daha çok sevdim
•