İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
Oyun bana cs-go ve apex karışımı birşey gibi geldi. Ultiler ve yetenekler direk apex hissiyatını veriyor insana. Oynayanı olur ancak bu oynayan sayısı tft gibi bir anda düşer mi yoksa hep sabit kalır mı merak konusu. Bir diğer merakım ise cs-go dan oyuncu çalacak bir oyun olur mu? Eğer böyle bir oyun olursa csnin cevabı ne olacak?
•
İleti Sayısı: 1,572
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
44
07-04-2020, 13:49
(Son Düzenleme: 07-04-2020, 13:49, Düzenleyen: Craetus.)
Overwatch ile CS:GO'nun çocuğu olsa böyle bir şey olurdu diye düşünüyorum. Arkadaşlarım zorla ısrar etmezlerse oynamayı da düşünmüyorum. Artık böyle uçtulu kaçtılı FPS oyunları beni sıktı. Daha ağır ama daha taktiksel FPS oyunları tercih etmeye başladım son zamanlarda.
•
İleti Sayısı: 1,370
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
4
2-3 gündür oynuyorum ve gayet hoşuma gittiğini söyleyebilirim.Sıkıntılarına bakarsak, bazı herolar çok güçlü iken bazıları çok güçsüz kalıyor.Örneğin Sage´in skilleri s+ tier denecek düzeydeyken Brimstone yanında a ya da b tier kalıyor.Buradan anladığım ya oyun sürekli patch yeyip tierler değişecek, ya da düzenleme getirilecek.
"Paris'te bir adam öldürülürse, bu bir cinayettir; doğuda elli bin insan boğazlanırsa, bu sadece bir meseledir"
Victor Hugo
•
İleti Sayısı: 1,017
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
10
11-04-2020, 13:42
(Son Düzenleme: 11-04-2020, 13:42, Düzenleyen: Ferreke.)
Diğerleri gibi birkaç ay sonra unutulur
İleti Sayısı: 177
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
5
Güzel oyun. Acayip hype oldu. Beta sonrası Summit1g 48 saat filan yayın yapmıştı belki daha fazla. E-spor takımları dahi şimdiden kuruldu. Raze denen bozuk karakteri dengeleyip daha fazla harita eklerlerse zaten patladı da oyun daha da patlar gider kimse tutamaz arkadaşlar.
•
İleti Sayısı: 8,058
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
91
Bunun gibi çabuk yükselen oyunlar genelde çabuk düşüyorlar. Hemen E-Spor takımları kurulur. Turnuvalar düzenlenir. Yayıncılara primler verilir. Reklamlar yapılır. Bi anda herkes bunu oynar. 2 sene sonra dönüp bakınca öyle bi oyun mu vardı denir. Saman alevi gibi parlayıp oyun dünyasında iz bırakmadan silinirler. Çok gördük bunun gibileri.
Sic Parvis Magna
•
İleti Sayısı: 3,973
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
52
Arkadaki müzik çok iyi olmuş.
•
İleti Sayısı: 3,510
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
51
Kaslı bıyıklı yeniçeri beklerken olmadı bu riot
Aşağıdaki 1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Aytaç nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• BigUnicorn
İleti Sayısı: 12,242
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
99
Bugün gelen yama ile Türk Ajan Fade oyuna eklendi.
•