05-01-2019, 19:30
Bu oyunu az çok oynamayı öğrendim. İlk focus four year plan mı yoksa Rhineland'ı mı açmalıyım? Rhineland'ı açmak bana gereksiz geliyor çünkü oyun başı politik puan 50 olunca hollandaya eylül 1936 gibi saldırıyorum. Hollandayı ve malezyadaki kolonisinide pupetlıyorum. Almanyada ne çıkıyorsa o bölgedeki demiryollarını fulluyorum. MFO billsleri'de ödüyorum. Sonra hollanda düştüğü zaman belçikaya saldırıyorum 1937 gibi. Polonya ve Fransa çok rahat düşüyor. Danimarka ve Norveçte öyle. Pekiya İngiltere? Deli ediyor beni her yere uçak yolluyor. Her yerden çıkarma yapıyor. Her yerde toprağı var. Çıkarma yapamıyorsun. Norveç üzerinden deniyorsun olmuyor, İngiliz Kanalından deniyorsun olmuyor. 144 birim ile sovyetlere saldırıyorum. Orduların hepsi tam teçhizatlı olmasına rağmen savaşları hep kaybediyorlar. Hafif tanktan mı Ağır Tank'tan mı yoksa Orta Tanktan mı gitmeliyim. Birde sıkıntı şu. Koskoca Almanya niye tank üretemiyor? 40-50 tane tank üretmek istiyorum 10 tane zar zor üretiyor. Ayrıca bir ülkeyi kapitüle ettikten sonra fabrikaları sabote etmemeleri için ne yapmam gerek?