Film: Battleship (2012)
Görsel

Battleship

Bir gemi filosu uzaydan gelen gizemli bir donanma ile savaşmak zorunda kalır.

IMDb: 5,8

[+] 1 üye Selene nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
Filmi baştan sona izlemedim ama klasik uzaylıların dünyayı işgal senaryosunun "bir de gemilisini yapalım" demişler izlenimini verdi. Filmdeki tipler ise hemen hemen tüm "cheesy" Hollywood tiplemeleri ile aynıydı. Yetenekli fakat sorunsuz bir "badboy", güzel bir yancı kadın, aşırı ciddi bir üst, komik yancı vb. gibi. İzlediğim kadarıyla puanını hak ediyor.
Sinkaf-ül Tertibat
Ara
Filmi bir otobüs yolculuğu sırasında afişine aldanıp izledim. Film, tam anlamıyla saçmalıklar abidesinin daniskası desek az bile kalır. Neden bu kadar ağır bir eleştiride bulunduğuma gelirsek eğer, kimsenin yenemediği uzaylıları 3-5 tane bunak ve 1 tane beceriksizin duman etmesidir. Filmdeki uzaylılar; güçlü,yenilmez,karşı konulamaz, tanrısal bir güç şeklinde karşımıza çıkıyor ve dünyadaki en iyi askeri birlikler bırakın mücadele etmeyi , böcek gibi eziliyorlar. Ardından 5-10 ucube,moruk gelip o ilahi,dokunulmaz,sonsuz kudretli uzaylı tayfasını resmen süpürüyor. Bu nedenle film aksiyondan ziyade daha çok komedi filmidir.

Film, tam anlamıyla bir vakit kaybıdır . Animelerde bolca bulunan; abartma,saçma sapan , mantık dışı hareketler , ezik bir karakterin geleni geçeni tokatlaması tarzında olaylar mevcuttur. Dolayısıyla vaktinizi bu filme harcamak yerine herhangi bir şeyle değerlendirmenizi öneriyorum.
Ara
Transformers serisinin gişede çok para kazandığı dönemler. Bizde ona benzer bir blockbuster yapalım diyorlar bu ortaya çıkıyor. Hikaye yerine görselliğe yer verilen bir film olması normal.
俺たち 自由 に なれる の か ?
Ara
Bence eğlenceli bir film. Güzel sahneleri var. Tek başına izlerken sıkabilir tabi, vakit kaybı olarak değerlendirilmesi gayet muhtemel. Arkadaşlarla izlerken daha çok gideri var gibi. StrategyTurk Film Kulübü'nün etkinliğinde izlerken eğlendim ben, sohbet ederek , çoğunlukla dalga geçerek vakit geçirdik. Teşekkürler Film Kulübü.
Ara
Aksiyonu ve görselliği doyurucu eğlenceli bir film. Puanı biraz düşük kalmış bence. Bilim kurgu olarak uzaylıların istilasını konu alması dışında bir şey barındırmıyor. Uzaylılar hakkında adam akıllı bir bilgi falan da verilmiyor, sadece savaşıp gidiyorlar.
Ara
Bu filmi bende izledim ve şunu söyleye bilirim ki verilen puanı sonuna kadar hak ediyor.
Ara
Acikcasi bende izlemesi keyifli buldum, guzel epik sahneleri var bence ama cok dusunmeyip oyle izlemek lazim. Guzel bir battleship salvosunu her erkek begenir simdi
[+] 1 üye Sezar nickli üyenin bu iletisini beğendi.
Ara
(09-04-2022, 12:45)Sezar : Acikcasi bende izlemesi keyifli buldum, guzel epik sahneleri var bence ama cok dusunmeyip oyle izlemek lazim. Guzel bir battleship salvosunu her erkek begenir simdi

Vallaha battleship salvosu için bu filimle vakit kaybediceğime gider W O Warship oynarım.
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.