Animasyon: DOTA: Dragon's Blood (2021)
Ufak bir binge-watch ile kalan 6 bölümü bugün bitirdim.

tTRiYax.png
Ara

Mini spoilers.
tTRiYax.png
Ara
Genel olarak bilgilendirici bir video olmuş.

WhaW8Am.gif
Ara
İkinci sezon yapım aşamasındaymış.
WhaW8Am.gif
Ara

2. Sezon ocakta geliyor.
tTRiYax.png
Ara
Teaser'a yeni bakabildim. Yeni karakter olarak Lina'yı görüyoruz, doğrudan Slyrak ile kapışıyor. Onun dışında Chen'in başlığına benzer bir başlık takan elemanlar da var. Lina varsa Crystal Maiden da olur diye tahmin ediyor ve umuyorum.
WhaW8Am.gif
Ara
6 Ocakta 2. Sezon geliyormuş
WhaW8Am.gif
Ara
Netflix üzerinde 18 Ocağa ertelenmiş. Valve tarafında resmi bir duyuru söz konusu değil.
WhaW8Am.gif
Ara
Resmi olarak 18 Ocağa ertelendi.
WhaW8Am.gif
Ara
tTRiYax.png
Ara
Yeni sezon dün sabah saatlerinde çıktı.
WhaW8Am.gif
Ara
"Company"

Screenshot_2.png
WhaW8Am.gif
Ara
Az önce bitirdim. İlk sezona kıyasla çok daha iyi olmuş ve yine ilk sezona kıyasla sonu daha bir "sezon finali" havası veriyor. İzledikçe Dota evreninde power level diyebileceğimiz şeyin pek çok muadiline kıyasla aşırı yüksek olduğunu kavrayabiliyorsunuz. Hikaye yine oyunlardan tamamen bağımsız ilerlediği için alakası olmayan kişiler tarafından izlenebilir düzeyde olmuş fakat Arcane izledikten sonra animasyon kalitesi zayıf geldi.
WhaW8Am.gif
Ara
2. sezonun ilk bölümünü izledim, başlamadan önce neler olduğuna dair bir özet verilmesini bekliyordum ama yoktu. Aradan geçen zamandan dolayı son olan olayları unuttuğumdan bölümü izledikten sonra ilk sezonun son bölümünü tekrar izleme ihtiyacı duydum. Hatta sonrasında önceki birkaç bölüme tekrar baktım.

Olayları ve nasıl geliştiklerini kavramam daha önce de zor olmuştu ama şimdi daha yerli yerine oturtmaya başladım diyebilirim.
tTRiYax.png
Ara
Ne sezon finaliydi be, müthişti.
tTRiYax.png
Ara
tTRiYax.png
Ara

3. Sezon 11 Ağustos'ta geliyor.
tTRiYax.png
Ara
Yeni sezonu çıktığında izledim. Şahsen beni son derece şaşırttı. Dragon's Blood'ın, Arcane'den en büyük farkı bir karakter dramı olmaktan ziyade dünya kurmaya çalışan çok daha büyük güçlerin söz konusu olduğu bir şov olması. Bu kişisel tercihe göre daha iyi ya da daha kötü olabilir ama olaylara yaklaşım tamamen farklı.

WhaW8Am.gif
Ara
tTRiYax.png
Ara

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Strategyturk Forumları

Strategyturk Forumları tüm Türk stratejiseverler için büyük ve kaliteli bir platform olma amacı güder. Forum içerisinde çok sayıda strateji oyunu için bölüm ve bu bölümlerde haber konuları, rehberler, mod tanıtımları, multiplayer etkinlikleri ve üye paylaşımları için alanlar yer alır.