Az önce bitirdim ve myanimelist üzerinden birkaç inceleme okudum ve insanlardan tamamen farklı düşündüğümü fark ettim.
Genel olarak sırayla değinmeye çalışacağım. Anime yansıtıldığı üzere ve çoğu eleştirenin de gömdüğü üzere ensest içermiyor ya da benim ensest kelimesinden anladığım şey tamamen farklı. Özellikle son bölümlere geldiğinizde olayın aslını zaten anlıyorsunuz ki son bölümlere gelmeden de önceden ufak detaylar veriyor denebilir. Bu iki "kardeş" aslında çocukluk aşkından başka bir şey değil, birbirlerini hayallerinin peşinden koşmaya itmiş iki kişi.
Benim daha ilginç bulduğum kısım ise insanların ne kadar boş, düz, saçma, gereksiz bir anlatımı olduğundan bahsetmesi. Herhalde animelerin Yüzüklerin Efendisi tarzı bir şey bekleyerek izlemişler, oysa 20 dakikadan 12 bölüm ile bir halt anlatabileceğini düşünmüyorum şahsen. Anime bir şey anlatmaya çalışmıyor, erotik çizimler yapan "kardeş" ile "abisinin" ilişkisine değiniyor fakat bunu bile amaçladığını sanmıyorum çünkü animenin yarısı bu iki karakterden bağımsız şekilde ilerliyor. Belki tamamen iki karaktere odaklansa 12 bölümde birazcık bir şey anlatabilirmiş fakat bunu amaçladığını da sanmıyorum. Millet izleyip gülüp geçsin diye yapılmış bir şey gibi daha çok. O yüzden myanimelistte animelerin yüz karası, hayatımda izlediğim en iğrenç şey, bunu izleyip eğlendiyseniz bir doktora görünün tarzı incelemeleri görünce bayağı güldüm. İnsanlar bazı şeyleri çok ciddiye alıyor gibi.
Şahsen animeye 10 üzerinden 6 puan verdim. Belki biraz daha toplu bir şekilde bir amaçla anlatsa 9'a kadar yolu vardı, hatta ilk 7 bölümü izlesem sadece 8-9 arası bir puan verirdim fakat hızla ilerlerken bir anda temposunu kesip gerilemeye başladı, final/sezon finali de yok gibi bir şeydi, sadece bitti.