İleti Sayısı: 2,480
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
19.bolumu ile beni benden alan animedir. En son Naruto`nun Pain ile kapistigi sahnede bu kadar keyif almistim. Yilin en iyi animesi bence.
•
İleti Sayısı: 1,390
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
30
Seriyi demin bitirdim gayet güzeldi. Fakat yarıda kaldı neyse ki film olarak devam edeceklermiş yine de olayları bir film ile biterebileceklerini sanmıyorum. İllaki devamının gelmesi gerek 2019'un en iyi serilerinden biriydi bazı bölümler ne kadar boş olsa da yine de anime kendini izlettirmeyi başardı.
трагедия
•
İleti Sayısı: 2,264
Imperium:
47
Film virüs salgını sebebiyle süresiz ertelendi :(
•
İleti Sayısı: 3,668
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
Seriye iki gün önce başladım. Shonen pek sevmesem de seriyi sevdim. Umarım Micheal Jackson çocuk tacizi davalarında yaptığı gibi ailelere 4 milyon dolar vererek kurtulamaz bu sefer.
•
Imperium:
47
Ufotable'ın filmlerini sinemada izleyemdikten sonra yaşamanın bir anlamı kalıyor mu ki :/
•
İleti Sayısı: 12,527
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
100
Bugün ilk iki bölümünü izledim. Daha etkileyen bir şey olmadı ama devam ederim gibi gözüküyor.
•
Imperium:
47
Az önce Mugen Train filimini bitirdim. Nasıl anlatacağım konusunda en ufak bir fikrim yok. Kesinlikle ilk sezondan sonra(izlemediyseniz ilk sezonu da) gidip izleyin. Şu ana kadar izletdiğim "en iyi" anime filmi.
•
İleti Sayısı: 1,695
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
2
Bunu 1,5 yıldır arıyordum
Bilim hayattır ama onun dahi bilemediği tek şey kıyametin zamanıdır
•
Imperium:
47
26-09-2021, 03:13
(Son Düzenleme: 26-09-2021, 03:13, Düzenleyen: Ayro.)
10 Ekim'de ikinci sezon Mugen Train öncesinde Rengoku'yu takip eden animeye özel(mangada olmayan) bir bölümle başlayacak ve ardından gelen 6 bölüm Mugen Train filmini içerecek. Filmi izlediyseniz izlemeniz gerekmeyecek ama filmde oynamalar yapıldığndan %100 aynı olmayacak.
5 Aralık'ta gelen 8. Bölüm ile birlikte "gerçek" ikinci sezon başlayacak ve bu bölüm 1 saat olacak.
•
İleti Sayısı: 656
Üyelik Yılı: 2018
Imperium:
2
2 sezonu ve filmi geçen ay bitirdim. İzlediğim anime sayısı çok yok. AOT, MHA ve bunu izledim tam olarak. Cidden beğendim aksiyon sahneleri beni benden aldı. Konusu klasik bir insanlar iblisler hikayesi gibi duruyor. Mangasını okumayı düşünüyordum ama renkli yokmuş sanırım varsa da ben bulamadım. 3. sezon çıksın diye sabırsızlanıyorum ama 3 yıldan önce çıkartmazlar gibi.
İleti Sayısı: 7
Üyelik Yılı: 2022
Imperium:
0
Animesine 10/7.3 mangasına ise 10/7.7 verebilirim açıkçası manga kısmında sonlara doğru bütün konular iç içe geçip bir anda bitirmek istiyorlarmış gibi bir hal vardı
•