İleti Sayısı: 2,160
Üyelik Yılı: 2015
Imperium:
28
Çok ağır gidiyor, bir turnuva uğruna daha kaç bölüm yiyecekler bilmiyorum. Zaten 20 dk bile değil, haftada bir olması çok kötü. Netflix gibi tek seferde koysalar keşke.
•
İleti Sayısı: 5,328
Imperium:
35
Mangasında bile 2.sezon'un hikayesi daha tamamlanmadı. Aşırı yavaş gidiyor.
俺たち 自由 に なれる の か ?
•
İleti Sayısı: 3,665
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
54
İlk sezonu güzeldi. İkinci sezonda da tam olaylar olacak herhalde derken bitti. Onun dışında denildiği gibi ikinci sezonda çizim kalitesinin düşmesi de seyir zevkini baltalıyor.
•
İleti Sayısı: 4,788
Üyelik Yılı: 2017
Imperium:
61
İzlemeye bugün başladım ve açıkçası çok fazla etkilendim.
•
İleti Sayısı: 229
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
2
2. sezonda çizim kalitesi düşmüş.
•
İleti Sayısı: 762
Imperium:
3
Son beş yılda izlediğim tek anime olabilir. Daha ilk sezondayım, şuan için hoş gidiyor.
Vir sapit qui pauca loquitur
•
İleti Sayısı: 590
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
5
Dün başladım bugün bitirdim. 2. sezondan pek randıman alamadım açıkçası. 3ü bekliyoruz
•
İleti Sayısı: 2,261
Üyelik Yılı: 2016
Imperium:
47
İkinci sezon gerek animasyonlar gerekse hikaye ilerleyişi olarak gerçekten rezaletti. Ağzımıza bir parmak bal çalıp gitti bu kadar büyük bir serinin 4 senedir beklediğimiz sezonu.
Aşağıdaki 1 üye Ayro nickli üyenin bu iletisini beğendi:1 üye Ayro nickli üyenin bu iletisini beğendi.
• Sezar
İleti Sayısı: 3,992
Üyelik Yılı: 2019
Imperium:
53
İlk sezonunu az önce bitirdim. Pek anime izleyen biri değilim, Death Note dahil başladığım 2-3 animenin ilk sezonunu dahi bitirmemiştim.
Çok eğlenceli bir dizi benim için. Saitama karizmatik olduğu kadar karakterli ve eğlenceli biri. Dizi müziğini ayrıca sevdim. 2. sezona yapılan olumsuz yorumlar neticesinde 2.sezona hiç başlamamayı düşünüyorum. Sırada eğlenceli-aksiyon içerikli başka bir anime bulacağım.
•