Clickbait'in anime hali. Animenin adı da, kapağı da kocaman bir clickbait fakat kötü bir clickbait değil. Bunny girller, sürekli cinsel göndermeler bekliyorsanız ve aşırı yüksek bir libidonuz varsa izlememeyi tercih edebilirsiniz çünkü anime tamamen farklı bir konuyu ele alıyor.
Animenin adından çıkarılacak "bunny girl" opening ve birinci bölüm ile sınırlı. İzlediğim pek çok serinin 10-20 bölümde yaptığı şeyi ilk üç bölüme sığdırıp farklı beklentilerle izlediyseniz önce bir şok, ardından da büyük bir duygusal çöküntü ve zirve yaşatıyor. Animede toplamda birbirinin devamı olan beş farklı arc işleniyor ve bu arcların sırası openingde karakterleri gördüğümüz sıralama. İzledikten sonra geri dönüp baktığımda bunu fark ettiğimde güzel bir detay olarak gördüm. Her arc birbirinden zevkli ve kendini tekrar etmiyor. Birbirinin aynısı ya da kopyası karakterler yok, ana karakter hiçbir vasfı olmayan boş birisi değil. Karakterler, kişiliklerinden ödün vermiyor. Şimdi bu ne alaka diyeceğiniz durumlara sebep olmuyor. Şahsen izlediğim son birkaç animeden sonra son derece iyi buldum ve kitabımda puanı 10 üzerinden 10. Filmi de 12 bölümlük animeye güzel bir final koyuyor.
Bunların dışında animenin olayları fantastik şeylere bağlaması fakat bunları quantum fiziği üzerinden açıklaması olayları eğlenceli yapmış. Animedeki tüm fantastik unsurları atıp normal bir yaşam şeklinde hayal edebiliyorsunuz ve burası tutmuyor ama diyebileceğiniz bir şey olmuyor. Sadece ufak bir tat katmış ve bunu çok başarılı şekilde yapmış. Animeyi genel olarak gözlerim dolu izlesem de son Kaede arcında iki damla yaş aşağı kaymayı başardı.
Bir de unutmadan en beğendiğim şeylerden birisi filmde bir dakikalık kısa versiyondan ziyade tamamı kullanılan ending: